2777
2789
عنوان

اصلا حس خوبی از این پیام نگرفتم+اسکرین شات 🙁☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 104 پست
نه بابا عادیه  ما زن ها فک میکنیم همه بهمون چشم دارن

منظورم چشم داشتن نیست، در شأن یک کادر اداری دانشگاه نیست این مدلی پیام دادناااااا 

والا بقیه اساتید و مدیر گروه های سال‌های قبل اینجوری نبودن، خیلی رسمی و اتو کشیده جوابتو میدادن

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خوبیه ک حس بد نداره ک از اشناییت خوشبخت شده

نمی دونم ولی من حس خوبی بهم دست نداد 🙁

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
نمی دونم ولی من حس خوبی بهم دست نداد 🙁

اگه متاهله حق داری حالا اسی همین الان ب من بزنگ ببینم چ خبر بوده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا حس کردم میخواد مخ تو بزنه خیلی صمیمی🤐😐

چی بگم والا... 

حالا خوبه جوابشو ندادم وگرنه میخواست هی pm بده

استارتر پروفایلت چی بود؟

یه عکس با فرم مانتو شلوار و مقنعه.( تیپ معلمی) که تو آیینه مدرسه از خودم عکس گرفته بودم. بدون آرایش و... کاملا ساده 

بدم میاد تا یه کلمه باهاشون حرف میزنی احساس پسرخاله بودن میکنن چندشا!    

آره واقعا 🤢👌😑

گفت بزنگ  زنگ زدی؟

آره خب، البته صحبتامون درباره همین واحدهای معرفی به استاد و انجام کارای فارغ التحصیلی بود 

من کلا از کلمه بزنگ بدم میاد بعد اون پسر هایی که همش میگن بزنگ بزنگ متنفرممممم تازه زنگم نزنی برمی ...

آخ دقیقا منم خیلی بدم میاد. اصلا از این آدم بعیده با اون سن و سال و 2 تا بچه و مثلا کادر اداری دانشگاه مونم هست خیر سرش 😒

جمله اخرش زیادی صمیمی گف

آره منم بیشتر از جمله آخرش یه حس بدی پیدا کردم. آخه چه معنی میده؟؟؟ 😶😑