2777
2789
عنوان

یه سوال

128 بازدید | 25 پست

اگه یه بچه ای از راه نامشروع به دنیا بیاد رو بزرگ کنیم اشکالی داره؟

یعنی واسه دو نفر دیگه باشنا 

( خیلی شنیدم گفتن بچه از پرورشگاه خوب نیست چون معلوم نیست چجوری به دنیا اومدن برام سوال شد 🙃❤❤)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا نظر شخصی مارو میخوای یا از نظر شرعی میخوای بدونی؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

اول اینکه من مرد هستم.دوم اینا چه حرفیه.تربیت مهمترین اصل است وگرنه ۹۹درصد خارجیا نامشروع هستند.بعدشم این قاتل هایی که تو ایران هستند همشون مگه پدر مادر ندارند و مشروع نيستند؟اصلا نگران نباش و مطمئن باش تربیت مهمترین اصله

هیچکدوم از ما حق انتخاب پدر و مادر و نحوه و زمان تولدمون رو نداشتیم،داشتیم؟

ولی خب از یه طرفم میگم کاشکی واسه بچه دار شدن هم شرایط آدما رو میسنجیدن که انقدر بچه بی پناه نباشه تو دنیا

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
هر دو نظر 

اگه نظر خانمای نی نی سایته که مشخصه.

اگر شرعیشو میخوای از کسی که درسشو خونده و منطقی جواب‌میده بپرس

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
اول اینکه من مرد هستم.دوم اینا چه حرفیه.تربیت مهمترین اصل است وگرنه ۹۹درصد خارجیا نامشروع هستند.بعدش ...

البته یه کم بی انصافی میکنید میگید ۹۹ درصد خارجی ها نامشروع هستن!!!

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
هیچکدوم از ما حق انتخاب پدر و مادر و نحوه و زمان تولدمون رو نداشتیم،داشتیم؟ ولی خب از یه طرفم میگم ...

نه خوب 

ولی اخه هم تو نینی سایت و متاسفانه بین همکارام هم شنیدم گفتن اشکال داره 😐

ما خودمون مشکلی نمیبینیم ولی خواستم نظر بقیه رو بدونم