2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

148 بازدید | 9 پست

بچه ها بخدا نفسم بالا نمیاد تورو خدا کسی میتونه کمکم کنه حس شیشمی هست من ۲۰ اردیبهشت نوبت جلسه دادگاه اخرم هست که دیگه صیغه طلاق رو بخونن حستون میگه طلاق میگیرم یا نه تورو خدا اگ میتونید هر جوری بخم کمک کنید خیلی تیاز دارم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
سلام. مشکلتون چیه دقیقا؟ 

شوهرم دوستم داره مطمنم منم دوسش دارم ولی خوب شوهرم سر یسری فکرای چرت میگه از هم جدا بشیم و ۲۰ اردیبهشت جلسه دادگاه داریم برای طلاق که صیغه طلاق جاری بشه حالا میخوام ببینم جدایی بینمون میوفته و طلاق میگیریم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6121242/عزیزان-مشکل-دار-بیایین-اینجا-دعا-یا-سوره-یا-بهتون-بگم?

page=124

مشکلت را بنویس، شاید پستها را نگاه کنی مشابهت باشه ... اینکه نامه به چه فرشته ای بنویسی و ....

آخر شب پنجشنبه ها میان پایین منتظر آدم ها هستن که درخواستاشون را بگن ....

امشب قبل از سحر بیدار شو و حتما دعا بخون و ...

اینکه متوسل به حس ششمی و ...شرکه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6121242/عزیزان-مشکل-دار-بیایین-اینجا-دعا-یا-سوره-یا-بهتون- ...

مشگلمو بنویسم هزار بار با زبون عادی فقد با خدادرد و دل کردم 

مشگلمو بنویسم هزار بار با زبون عادی فقد با خدادرد و دل کردم 

ان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد آرامش داشته باش توکل کن ان شالله به حق همین ماه مبارک همه چی ختم به خیر بشه