2777
2789

الان که دیگه دادی رفت

اگه نذری بود نه لازم نبود بذاری اما اگه از سر محبت و همسایگی اورد میذاشتی بهتر بود

حالاهم چیزی ندادی اشکال نداره بعدا که شما یه چیزی پختی براش ببر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی میریختی تو ظرفش بهتربود

ای وای آبروم رفت پس😓

مامانم میگه فقط واسه اش پشته پا و دندونی باید شکلات بذاری .حرف اونو گوش دادم😯

الان همسایمون ناراحت میشه به نظرت ؟

سلام نه شماهم دفعه دیگه یه چی درست کن ببر..ازهمگی خواهش میکنم موقع افطاربرای منم خیلی خیلی دعاکنین  التماس دعامخصوص دارم ازهمه هرکس دعاکردمیشه لایکم کنه..

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
دعا کردم واست ایشالا هر چی میخوای مستجاب شه😊

ممنون عزیزم انشاءالله شماهم حاجت روابشی من ازخدانی نی میخام چندساله منتظرم  

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
ایشالا 3 تا نی نی ناز پاشونو تو دنیات بزارن😊❤

ممنونم عزیزم ازدعاهای خیرت🌹🌹براتون صلوات فرستادم انشاءالله حاجت رواباشی🌷

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز