2777
2789

ما پذیراییمون ۱۸،۱۹ متره. تی ویمون ۴۹ اینچه. نرماله به نظر من. تی وی کوچیک حال نمیده. من باشم همون ۴۹ میخرم. مگر اینکه صابخونه باشی و بخوای چند سال تو همین خونه بمونی.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

تی وی باید به اندازه خونه بیاد بزرگتر باشه چشمو اذیت میکنه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گفتن ۴۹ خیلی بزرگه ترسیدم  😂🤦‍♀️

بنظر من تلویزیون باید مناسب خونه و پذیرایی باشه و فوقش تا 49 ...ولی خونواده من اصلا توجه نمیکنن به اندازه پذیرایی و  یه هفته پیش رفتن 65 اینچ گرفتن 

فکر میکنن هرچی تلویزیون بزرگتر باشه باکلاس تره...تازه میخواستن 75 بخرن من نزاشتم..ولی درکل برو گوگل شرچ کن ببین چند اینچ مناسب خونته

اره 

خب اگر برای خودتونه و ماندگار هستین  حالا حالاها.

همون ۴۳ اینا بخر .

چون زیر۴۳ خیلی کوچیکه دیگ بنظرم .

ولی اگرفکرمیکنی میخوای خونه بزرگتر بری و..

بزرگتر بخر ، چون بری خونه بزرگترمیگی کاشکی همونموقع یچی خوب برمیداشتم ک دوباره کاری نمیکردم الان .

هرروزم ک جنسا گرون ترمیشه ،ادم قدرت تعویض وخرید دوباره نداره .

حالا این نظرمنه خودت بهترمیدونی .

۳۲ خیلی کوچیکه اخه😐

من تو خونه کوچک بودم پذیراییم ۱۶ متر بود ۴۲ خیلی خوب بود  ولی اگه میخوای خونه بزرگتر بخری ۵۰ بخر   الانم پذیراییم حدود ۴۰ متره  یکم کوچکه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی