2777
2789
😔

همه ی رفتاراش طبیعیه اونم همه چیزو مث تو میفهمه. بچه ها حتی امواج و انرژی روهم میفهمن. دقت کن وقتی بیتابی چقدر بهونه گیر تر میشه فقط بلد نیست به زبان ما حرفاشو بزنه اگه محبت میخواد اگه توجه میخواد جوردیگه ای میگه. اون الان حسودی میکنه به کوچیکتره. میزنش. میخواذ که اون نباشه میخواد مامانش مال خودش باشه یر و صدا میکنه نگاش کنی حتی تشر بزنی ببینیش فراموشش نکنی بچه ها از دنیای بدون مادرشون میترسن و باعث میشه بدرفتاری کنن گلم

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باهاش دردو دل میکنم‌ ولی هیچ

با بچه 3ساله درد و دل میکنی؟ خواهشا بذار تو دنیای کودکی وشادش باشه مگه بچه میتونه غصه تورو درک کنه واسش زیادی زیاده چکار داری میکنی باهاش؟؟؟ 

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
اونايي که سرزنش میکنن و بد و بیراه ميگن درکت نمیکنن گاهی واقعا بچه آدمو به مرز جنون میرسونه فقط باید ...

ممنون عزیزم درد و دل کردن باشماها خیلی آرومم کرد قسم خوردم دیگه از گل نازکتر بهش نگم

اونم بعد دوتا و نه سال سرزنش شدن واسه بچه دار نشدن 

آخی عزیزم.

حالا ک این فرشته کوچولوهای خشکل نصیبت شدن.دیگه دوران سختی تموم شده.باید باهاشون خوش بگذرونی.همه قبل رو فراموش کن.ب از این ب بعد فکر کن ک باید با بچه هات خوش باشی

من مامانمو بخاطر اینکه بچه بودم زدم ، یا حتی همین الان بخاطر زدناش و حرفای زشت و بدش نمیبخشم ، ی هیچ ...

دنیای بچگی خودم همینجور بوده .نذاشتن بچگی کن پدرم بخاطر یه کاری که بلد نبودم انجام بدم بلندم کرد تا بالای سرش و زدم زمین😔

دنیای بچگی خودم همینجور بوده .نذاشتن بچگی کن پدرم بخاطر یه کاری که بلد نبودم انجام بدم بلندم کرد تا ...

عزیزم پس اینکارو با بچت نکن ، وقتی عصبانی هستی برو بیرون تو بالکن حیاط اتاق جایی عصبانیتتو سر بالشتی چیزی خالی کن ، ولی هرگز بچه رو کتک نزن ، بچه با کتک زدن تربیت نمیشه ، خودت ک تجربشو داری دیگه 

دوسداری بچت مث من بگه من بابا و مامانمو نمیبخشم یا ازت بدشون بیاد ؟؟؟؟؟ پس تا دیر نشده دیگع دست از کتک زدن بکش ( همینطور ناسزا هم نگو بهش) بزار بان رفیق باشه

وقتی دیدمت غرق نگاهت شدم ، وقتی خندیدی عاشقت شدم❤️ برای رسیدن به عشقم و خواسته هام دعا کنید🙏🏻