2777
2789
۳ سالشه .بعد ۹ سال بدنیا اومده شیرب شیر هم باردار شدم الان یه بچه ۶ ماهه دارم افسردگی گرفتم😔

عزیزم نزار دستت هرز بره یاد اون وقتهایی که دست به دامان خدا بودی که بچه دار بشی یاد اون وقتهایی که ازت می پرسیدن بچه نداری بیفت این بچه کوچلو خوش قدم بود که دوباره بجه دار شدی و گرنه حتما میگفتن اولی هم ای یو اف بوده، پس اون بیچاره کتک نزن خودت و شوهرت کتک بزن آخه سه ساله با اون بدن نحیف و کوچیکش جای کتک خوردن داره 😪😪😪😪😪

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏
۳ سالشه .بعد ۹ سال بدنیا اومده شیرب شیر هم باردار شدم الان یه بچه ۶ ماهه دارم افسردگی گرفتم😔

منم پسرم 3سال و 9ماهشه خیلی اذیت میکینه کتکمون میزنه وای اصلا ی چیزیه  اصل کاری زدنس که به همه میزنه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازبس زدمش خوابش برد از گریه

اینجا هیچکس شرایطتتو درک نمیکنه

سعی کن اروم باشی 

بیدار ک شد جبرانش کن😍😍😍😍

منم دخترم ۲ سالشه و کوچیکه ۶ ماهشه

کوچیکه رو خیلی اذیت میکنه و میزنش

دیروز لپشو جوری کشید ک زخم شد🤕🤕🤕😪

چیکار میشه کرد

♥️💞

اونايي که سرزنش میکنن و بد و بیراه ميگن درکت نمیکنن گاهی واقعا بچه آدمو به مرز جنون میرسونه فقط باید خودت تلاش کنی یکم بزرگتر بشن باهم مشغول ميشن راحت میشی هم خوشحال خدا کمکت کنه عزیزم خیلی سخته ميدونم 

خیلی کار بدی کردی. ولی خب ما هم مادریم. ما هم گناه داریم. کلی کار میکنیم در طول روز. عصبی میشیم.

عزیز این بار خودتو ببخش. فقط این بار. به خدای خودت قول بده 

که دیگه این کار نمیکنی. هر چقدر هم که عصبانی شدی برو توی اتاق درو قفل کن بزار بچه ها بیرون باشن. خودتو هر جور میتونی آروم کن. مشت برن به بالش به در و دیوار. بعدش بیا بیرون به بچه‌ت بگو از دستش نارحتی. باهاش حرف بزن. در طول روز ازش کمک بگیر. بگو بیا ظرف بشوریم غذا بپزیم. من با پسرم این مارها رو میکنم. بهش کار بگو بزار سرگرم بشه کمتر اذیت کنه

مادر یعنی تحمل و صبر، چرا کتک می‌زنید چیزی میریزن رو فرش یا رو مبل یا تو اشبزخانه، یا وسایل میریزن یا چیزی میشکنن خلاصه یه فضولی مبکنه که شما می‌زنید عزیرم خانه و وسایلش مال بچه هاست اونا دست نزنن بعد چند سال باید عوض کنیم پس چرا کتک بزنیم هم خودمون عذاب وجدان بگیرم هم اونا افسرده بشن 

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏
ازبس الکی بهونه میکنه 

بچس دیگه میخوای بشینه برا شاهنامه تفسیر کنه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من