2821
2789

سلام 

خیلی هامون ارزوهایی داشتیم یا داریم که از یه جایی به بعد میفهمیم که براورده نمیشن، آرزوی بچه دار شدن، ازدواج با یک فرد خاص، تحصیل در یک رشته، مهاجرت به فلان کشور، درامد خیلی زیاد،  کسب فلان فضیلت و ....

به هر صورت به بعضی از آرزوهامون نمیرسیم، اگر همچین آرزویی داشتید و براتون خیلی مهم بوده، چه طور باهاش کنار اومدید؟ فراموش کردی؟ چیزی رو جایگزینش کردید؟ هر از چند وقتی فکرش سراغتون میاد و اذیتتون میکنه؟ 

تجربیاتتونو بگید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شخصا راه رسیدن به یک ارزوی خیلی عزیز و مهمم دیروز تقریبا برای همیشه بسته شد. 

الآن بیشتر از اینکه غصه ی خود ارزومو بخورم، غصه ی تاثیرش روی روحیه و روانمو میخورم 

میترسم که برام عقده بشه.

منتظرم تا بهش برسم به یکیش ک قبولی تو دانشگاه بود رسیدم.ببینید من عمدا اخلاقم اینطوره صرفا ارزو نمیکنم و بعد دست روی دست بگذارم تا براورده بشه وقتی ارزو میکنی باید خودتم دست به کار شی.مثلا وقتی میخوای با یه فرد خاص ازدواج کنی باید خودتم خاص باشی تلاش ک نقص هاتو یکی یکی براورده کنی

اگه اصلا راه نداشته باشه دیگه با تلاش بهشون برسم هدف‌گذاری جدید انجام میدم و همیشه یه نقشه بی برای خودم دارم که اگه نشد دومی انتخابی هست که حتما بشه. 

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

کنار نیومدم هنوز...

یه راهی پیدا میکنم برآوردش کنم

البته محال نیست...توی خارج از ایران برآورده میشه

اما من میخوام اینجا باشم...پس اینجا باید یه راهی واسش پیدا کنم☹💔

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

دیگه برام مشخص شده که این دنیا به تموم آرزوها نمیشه رسید... و آرزو نمیکنم تا به حد تلاشم آرزو می کنم

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی

فکرش سراغم میاد و اذیت میشم بعد دوباره یادم میره و هی این تکرار میشه به خودم گفتم اگه این دنیا نشه اون دنیا حتا بهش می رسم خدا این نیازو تو وجودمون کاشته اونو بی جواب نمیزاره

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.