2777
2789

آقا من پوستم مختلطه تودوران بلوغ خیلی دسکاری کردم صورتمو صورتم داغون شده بود و خیلی هم از لوازمارایشی استفاده میکردم و واسه پوستم ارزش قائل نبودم 

اول اینک بهتون بگم سعی کنید تاحد امکان ارایش نداشته باشید 

من نزدیک یک سال هست ک فقط ضدافتاب میزنم موقع مهمونی کمی کرم پودرقاطیش میکنم

ب هیچ وجه با ارایش نخابید 

ماسک ذغال هفته ای یکبار روی بینیم میزارم ک جوشایه سرسیاه رفع شن

برای جایه جوش ک لکایه زشت قهوه ای شده بود از ماسک خونگی استفاده کردم ک خیلی موثر بود تقریبا الان هیچ جوش و جایه جوشی ندارم کاملا شفاف و سفید و نرم

تهیه ماسک: برگ آلورا تازه ژلشو خارج کنید . چهارقاشق غذاخوری گلاب. پنج تا کپسول ومیتامین E با سوزن محتویات داخلشو خارج کنیو واگ پوستتون مث من مختلطه روبه چربه یه قاشق چایخوری اب لیمو تازه . خیلی نریزید چون اسیدیه.

وبریزد داخله مخلوط کن یه ژل غلیظ ب دست میاد بریزید داخله یه بطری . روزی یکبار استفاده کنید معرکه اس با همین اندازه ک گفتم ۲۰روز میتونید نگهدارید . حتما داخل یخچال باشه

و اینکه هفته ای یکبار صورتتونو اسکراب کنید با سفیداب من صابون سفید اب حکمت گرفتم که عالیه پوستمو روشن کرده حواستون باشه خیلی استفاده نکنید پوستو نارک میکنه قیمتشم ۷ تومنه 

شبا قبل خواب گلاب اسپری کنید رو صورتتون . 

اگرهم میخواید لبایه صورتی و قشنگی داشته باشید شبا قبل خواب مسواکتنو خیلی اروم بکشید رولباتون و بعد با بالم لب بزنید یا وازلین.

ماسک لب خانگی موثرهم بگم بهتون . نصف قاشق چایخوری زردچوبه . یه قاشق چایخوری پر شیر قاطی کنید بمالید ب لبتون

صددرصد همه مطالب براتون مفید خواهد بود تضمین میکنم نتیجه میگیرید

♥️🫶🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییت عزیزم😍 من واسه جوش سرسیاه ماسک ذغال گذاشتم ولی بطور کامل نمیبره😕بنظرت چیکار بای ...

باید ادامه بدی قطع نکن واسه منم طول کشید اما دیگه ظاهر نشد 

راستی چسب پارچه ای هم میگن خوبه و بعد دو سه بار کامل رفع میشه ولی واسه رو بینی شنیدم جاهایه دیگه نه . هفته ای یکبار اسکرابو حتما انجام بده خیلی کمک میکنه واسه جوش سرسیاه

♥️🫶🏼

خواهش  اره بخاطر استفاده مداوم از لوازم اریشی زیر چشمام چروک شده بود

وااای امروز داشتم حرص میخوردمممم قربونت برم من 

چن تا سوال 

چن وقت ماسک زدی چن زوز یه بار؟ 

ضد افتاب زیر چشمت هم میزدی؟ 

الان دیگ هیچ اثری ازشون نیس؟ 

بعد این ک پوست من  خشکه تو ماسکت تغییری ایجاد نکنم؟ 

ببخشیدا سوالام زیاد شد جاش برات نصر و کوثر میخونم ب ارزوی دلت برسی عسلم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

چسب پارچه ای چیه؟تاحالا نشنیدم از چه اسکرابی استفاده میکنی؟

داروخونه ها دارن مشکیه و میچسبه رو بینیت منم خوددم نگرفتم اما چن نفر استفاده کردن راضی بودن

اسکراب هم صابون سفید اب مارک حکمت 

خیلی اسکراب هایه مختلف استفاده کردم اما این بهترینه تو مدت کوتاهی تغیرات پوستتو میبینی

♥️🫶🏼