آقا من پوستم مختلطه تودوران بلوغ خیلی دسکاری کردم صورتمو صورتم داغون شده بود و خیلی هم از لوازمارایشی استفاده میکردم و واسه پوستم ارزش قائل نبودم
اول اینک بهتون بگم سعی کنید تاحد امکان ارایش نداشته باشید
من نزدیک یک سال هست ک فقط ضدافتاب میزنم موقع مهمونی کمی کرم پودرقاطیش میکنم
ب هیچ وجه با ارایش نخابید
ماسک ذغال هفته ای یکبار روی بینیم میزارم ک جوشایه سرسیاه رفع شن
برای جایه جوش ک لکایه زشت قهوه ای شده بود از ماسک خونگی استفاده کردم ک خیلی موثر بود تقریبا الان هیچ جوش و جایه جوشی ندارم کاملا شفاف و سفید و نرم
تهیه ماسک: برگ آلورا تازه ژلشو خارج کنید . چهارقاشق غذاخوری گلاب. پنج تا کپسول ومیتامین E با سوزن محتویات داخلشو خارج کنیو واگ پوستتون مث من مختلطه روبه چربه یه قاشق چایخوری اب لیمو تازه . خیلی نریزید چون اسیدیه.
وبریزد داخله مخلوط کن یه ژل غلیظ ب دست میاد بریزید داخله یه بطری . روزی یکبار استفاده کنید معرکه اس با همین اندازه ک گفتم ۲۰روز میتونید نگهدارید . حتما داخل یخچال باشه
و اینکه هفته ای یکبار صورتتونو اسکراب کنید با سفیداب من صابون سفید اب حکمت گرفتم که عالیه پوستمو روشن کرده حواستون باشه خیلی استفاده نکنید پوستو نارک میکنه قیمتشم ۷ تومنه
شبا قبل خواب گلاب اسپری کنید رو صورتتون .
اگرهم میخواید لبایه صورتی و قشنگی داشته باشید شبا قبل خواب مسواکتنو خیلی اروم بکشید رولباتون و بعد با بالم لب بزنید یا وازلین.
ماسک لب خانگی موثرهم بگم بهتون . نصف قاشق چایخوری زردچوبه . یه قاشق چایخوری پر شیر قاطی کنید بمالید ب لبتون
صددرصد همه مطالب براتون مفید خواهد بود تضمین میکنم نتیجه میگیرید