2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

267 بازدید | 16 پست

بچه ها نوزادم ۳روز داره ،زردیش ۱۲بود چکارکنم بیاد پایین وبالا نره اخه دستگاه گرفتم تا وقتی زیر دستگاه خوبه ،بیرون ک میاد ده دقیقه بعد زرد میشه

خداخودش به موقع همه چیو میده بهت

شیر خشت بده .ن خیلیاااا.یکم.اندازه ی خشخاش

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باید بدم

از عطاری بپرس راهنماییت میکنه.من برا زنداداشم برا بچش داد خوب شد.دقیقشو نمیدونم...طلا اصلا نزدیکش نزار اگ پسره.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
از عطاری بپرس راهنماییت میکنه.من برا زنداداشم برا بچش داد خوب شد.دقیقشو نمیدونم...طلا اصلا نزدیکش نز ...

بهش ترنجببن دادم،باشه میپرسم شیرخشت رو

لباسش کم کن خودت هندونه بخور.بهش تندتندشیربده تا مدفوع کنه رنگ مدفوعش زرد بشه.زیرش تشک ننداز.گرمیجات نخور.عرق کاسنی بخور.ما ب خود بچه اب هندونه میدیم ترنجبین میدیم

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

اگر به بچه ت چند وعده شیر خشک بدی سریع زردیش میاد پایین .

ولی بدیش اینه که شاید بخاطر شیر خشک بچه ت دل درد بگیره .شکمش نفخ کنه و چند ماهی شبانه روز مجبور بشی گریه هاش تحمل کنی .

جاری من چند بار بچه ش با شیر ولرم شست .چند بارم در طول روز بچه رو لخت میکرد و   آرد جو رو دست و پا و شکم بچه ش میریخت .زردیش اومد پایین .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
لباسش کم کن خودت هندونه بخور.بهش تندتندشیربده تا مدفوع کنه رنگ مدفوعش زرد بشه.زیرش تشک ننداز.گرمیجات ...

ترنجبین چجوری میدید چندبار در روز

ترنجبین چجوری میدید چندبار در روز

از عطاری بخر باآب جوش اندازه ی قاشق غذاخوری بریز داخل ۳۰ccآب جوش.حل میشه یکم خنک کن دهنش نسوزونه بده بخوره.سرد هم بشه اشکال نداره.ولی با آب جوش حتما بزار حل بشه.دو سه بار بده بخوره اون ۳۰ccرو.شکمش راه میفته مدفوع میکنه.اگ اسهال شد با اب سرد ترنجبین درست کن بده شکمش جمع میکنه.ولی بزار چندبار شکمش کارکنه مدفوعش زرد بشه

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
من شیرم خیلی کم بود بخاطر همین زردی گرفت

مایعات زیادبخور تندتندشیرش بده منم شیرم کم بود ولی هریساعت بیدارمیکردم شیرمیدادم.خب از سه روز ببعد شیرمیاد.برو حموم قشنگ دوش ابگرم بگیر حوله گرم بزار رویسی نه هات..پای مرغ بخرین بریرن داخل سوپ و ابگوشتت.آبگوشت گوشت گوسفندی بخور شربت شیره.بده شونه هاتو برات بمالن شیرت میاد.