2777
2789
عنوان

دعوای پدر مادر

4124 بازدید | 31 پست

دیگه خسته شدم لمس شدم با دعواشون مشکل ندارم عادت کردم به سر و صدا  بعدش مامانم میاد غر می زنه فلان کرد بهمان کرد آخرشم به این نتیجه میرسه تو کردی 😑😑😑😑

دیگه واقعا خسته شدم کنکوریم ولی نمیشه خوند تو این خونههههه داداشم واقعا مخ بود تو ریاضی اما اونم نتونست قبول بشه چون نمیشه خوند اینجا ...

گاهی وقتا دلم میخواد چند سال دیگه مهاجرت کنم برم شرایطش رو دارم اما میترسم باز دلم واسشون بسوزه نتونم برم میترسم این روز های بدم رو این حال بدم رو این ذلتی ک توش بزرگ شدم یادم بره .

من تو کل عمرم همش استرس کشیدم همش گریه کردم اما باز صدای خنده هام از همه بلند تره اما انگار می‌خوان اون چند لحظه رو ازم بگیرن چیکار کنم بتونم بیخیال باشم و درس بخونم 😣😕😟

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

واقعا متاسفم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی وقتها دعوا هاشونو میبینم به این فکر میکنم اگر ازدواج کنم این دوتا چ بلایی سره همدیگه میارن ...

من فک نمی کنم مال من با ازدواج حل بشه باید دورشم فقط 

تا عمر داری این عذابو میکشی ولی دلت براشون نسوزه مامان بابای من ۷۰،۸۰ سالشونه بازم این بساطو داریم

آره اینطوریه ولی میترسم برم ی بلایی سر خودشون بیارن مامانم هم وسواسه مزمنه دیگه نمی دونم بریدم والا

به فکر خوشبختی خودت باش اونا یه عمر کارش دعوا بوده نگرانشون نباش دیگه عادت دارن

اره ولی نمی دونم ک این جرئت رو داشته باشم ک برم...

کاش طلاق میگرفتن کاش می بریدن از این زندگی ک این وضعی نشم نشیم بخدا بعضی وقتا طلاق خیلی بهتره از موندن

یعنی دعوای پدرومادرت ربطی به وسواس مادرت داره؟

ی زمانی میخواستم حل کنم ریشه ای رفتار هاشون رو بررسی میکردم اما الان نه ولی شاید بی تاثیر نیست و اما اگه نداشت باز هم دعوا میکردم و اینو مطمئنم ولی واسه این میگم ک چون وسواسه باید همیشه یکی بهش کمک کنه تو ساده ترین چیز ها ک شاید باورتون نشه مثلا باز و بسته کردن در ها .اما همیشه بدون هیچ انتظاری و غر زدنی روی چشمام انجام دادم اما دیگه از این محیط دارم واقعا اذیت میشم و به فکر مهاجرت افتادم و می‌خوام تو این دو سه سال شرایطش رو آماده کنم