2777
2789

من که همه راهی و امتحان کردم نشد که نشد😔😔 

فقط برام دعا کنید چاق بشم این ارزوی روز و شبمه دوتا بچه هم دارم😔🤦‍♀️

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای من کمکت کنم..من با برنامه ریزی خودم.چاق کردم.48 بودم شدم 64 الان..خیلی خوب شدم

اره میخوام فقط اینو بگم که من اشتهای هیییچ چیزی و ندارم به زور غذا میخورم  متنفرم از غذا

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
اره میخوام فقط اینو بگم که من اشتهای هیییچ چیزی و ندارم به زور غذا میخورم  متنفرم از غذا

عزیزدلم..باید بخوری فقط..یک ورق قرص اشتها بگیر ازین 20دونه اییا..یکی بسه چون ضرر داده بیشترش..وعدهایه غذاییتو باید 5 وعده کنی..پلو ک درست میکنی بشقابتو بانون بخور..شامو ناهارتو..میان وعدهاتو بانون بخور...شامتو ک خوردی حتما بعد یک ساعت اینا دوباره نون بزار بخور حتی اگه سیری..ارادت باید خیلی قوی باشه..چون همون باعث چاقیت میشه...من میان وعدهامو با صبحونمو شیره انگور میخوردم بانون..چون شیره انگور خودش یک چاق کنندس...تا چن ماه این کارو ادامه دادم..چاق شدم خیلی..راصیم الان.دیگهم لاغر نکردم..بعد چن ماه میان وعدهامو حذف کردم وقتی ب وزنم رسیدم

عزیزدلم..باید بخوری فقط..یک ورق قرص اشتها بگیر ازین 20دونه اییا..یکی بسه چون ضرر داده بیشترش..وعدهای ...

ممنون منت دار🙋‍♀️🙏🙏

عزیزدلم..باید بخوری فقط..یک ورق قرص اشتها بگیر ازین 20دونه اییا..یکی بسه چون ضرر داده بیشترش..وعدهای ...

قرص اشتها اور چیه اسمش؟ نگو سیپرو که اصلا بهم نمیسازه🤦‍♀️

عزیزم من میتونم بهتون برنامه بدم اگ دوست داشتین

بهم بگو لطفا🙏