2777
2789
عنوان

حرف دل و ی خاهش 😊💛

150 بازدید | 18 پست

دوستای گلم یه موضوع هستش ک خیلی اذیتم میکنه :/

ب نوعی همیشه این موضوع باعث دلخوریم میشه ؛

دوستان من و مامانم هرجا ک میریم دیده نمیشیم هیشکی بهمون احترام نمیذاره ، هیشکی دوسمون نداره بخدا بیشتر دلخوریم بخاطره مامانمه :/ اخه مامانم خیلی مهربون و مظلومه ولی هیشکی با محبت باهاش حرف نمیزنه یا بخاییم بریم جمعی هیشکی با ما حرف نمیزنه ، رک بگم دیگ ادم حسابمون نمیکنن ، همه باهم دیگ حرف میزنن ولی هیشکی با مامان بیچارم حرف نمیزنه ، ب حرفاش گوش نمیدن ، حتی خوده من 

نمیدونم چرا :/

ازتون خاهش میکنم اگ ذکری دعای بلدین که با خوندنش دیگرون مارو هم دوست داشته باشن ، احترام بذارن بهمون ، عزیز بشیم پیششون لطفا بهمون بگه 

بخدا دعاتون میکنم :/

شمع تراپی انجام میدم برای 

بیارش اینجا همچی دوره ش کنیم که حال کنه 😍😍🐎🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید ببینید دلیل محل ندادنه چیه؟

به خودتون ارزش قائل بشید محبت بی جا نکنید 😊

از کسی توقع نداشته باشید 

بعدش هم خودت و مامانت گرم بگیرید 

و با غرور رفتار کنید.

وقتی شما هم محل ندید 

کار دستشون میاد

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

شاید چون مامانت خیلی مهربونه کسی قدرشو نمیدونه⁦☹️⁩

مهم اینکه شما همدیگرو دوس داشته باشین و خیلی خوش بگذرونین 

چرا باید ذکری باشه ک با ادمای بی لیاقتی ک قدرتونو نمیدونن هم صحبت بشین ارزش شما خیلی بیشتر از اینه⁦😄❤️⁩

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
خب چرا اینجوری شده،؟

نمیدونم بخدا 

همه بدشون میاد ازمون بخدا ما باهاشون کاری نداریم :/

هر چقدر از دستمون بر میاد براشون خوبی میکنیم 

ولی انگار ن انگار 

نمیدونم بخدا  همه بدشون میاد ازمون بخدا ما باهاشون کاری نداریم :/ هر چقدر از دستمون بر میاد ب ...

خب عزیزم خیلی هم خودتونو سبک نکنین،ساده بازی در نیارین 

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
اخه چرا؟

نمیدونم اجی 

برای همینه که اینقدر ناراحتم اخه مامانه بیچارم که باهاشون کاری نداره 

اصلا میدونی اجی هیشکی ماهارو دوس نداره 

کل خانوادمونو 

هیشکییییی 

اول باید ببینید دلیل محل ندادنه چیه؟ به خودتون ارزش قائل بشید محبت بی جا نکنید 😊 از کسی توقع ن ...

درسته اجی بذار به مثال بزنم براتون :/

چند روز پیش مامانم و همسایمون رفتن ختم مادرشوهره یکی 

هم مامانم بهش تسلیت گفته هم همسایمون 

همسایمونو خیلییی تحویل گرفته هاا ولی اصلا جواب مامانمو نداده 

خوب مگ ما چیکارشون میکنیم ؟/

شاید چون مامانت خیلی مهربونه کسی قدرشو نمیدونه⁦☹️⁩ مهم اینکه شما همدیگرو دوس داشته باشین و خیلی خوش ...

اره خیلی دوسش دارم 

حتی نمیذارم کسی به مامانم تو بگه ولی خوب 

هرچی ام باش اینم یه خانومه 

دلش میخاد وقتی وارده جمعی میشه تحویلش بگیرن ن اینکه کسی اصلا تحویلش نگیره :/ 

نمیدونم اجی  برای همینه که اینقدر ناراحتم اخه مامانه بیچارم که باهاشون کاری نداره  اصلا ...

عجب ادمای بیخودین 

خدادوستون داشته باشه عزیزم غصه چیو میخوری

بزرگترین دشمن هرکس خودشه