2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلومفین سایز فولیکول بزرگ میشه و ممکنه آزاد نشه. برا همین ترجیحا آمپول میزنن تا حتما آزاد شه و تب ...

آخه من دوقلو دختر میخوام یا حداقل یکیش دختر باشه برای دختر دارشدن باید قبل تخمک گذاری برم اقدام نمیدونم با کلومیفن و آمپول چجوری باید برم اقدام که دختر بشه

آخه من دوقلو دختر میخوام یا حداقل یکیش دختر باشه برای دختر دارشدن باید قبل تخمک گذاری برم اقدام نمید ...

من خودم 24 ساعت بعد از زدن آمپول ظرف 12 ساعت دو بار اقدام کردم و بچه م دختر شد. الان بارداارم. ولی خب قرص نخورده بودم. فقط امپول ازاد سازی زده بودم. فکر کنم نباید قبل از آزاد سازی تخمک اسپرم تو محیط باشه.بعد از ازاد سازی اگه اسپرم باشه. اسپرم ضعیف تر میشه و احتمال دختر شدن بالا میره