2777
2789
عنوان

ivf های عزیزم تورو خدا بیاین کمک

909 بازدید | 32 پست

من تو مام پانکچر کردم الان زنگ زدم میگ ۲۳تا جنین ذاری 

الان برا فیریز اینا باید پول اضافه بدم نمیشه ازشون بگم نمیخوام کم کنید

اونروز علل حساب از ما ۴۲۰۰گرفتن برا فیریز

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

حیف اخه چی و کم کنه

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر دوست داری بده به یکی که نیاز داره

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
حیف اخه چی و کم کنه

انشالله به زودی زود خبر مانان شدنتو بهمون میدی فدات امضا تو خوندن خدا بهت یه نی نی سالم بده الهی امین 🤲

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
بگو نصفشو بزارن

الان بگم قبول میکنن 

اخه ۲۶پانکچرکردم 

نگن دیگ فیریز کردیم باید پول بدی

انشالله به زودی زود خبر مانان شدنتو بهمون میدی فدات امضا تو خوندن خدا بهت یه نی نی سالم بده الهی امی ...

ممنونم عزیز دلم خدا از زبونت بشنو خانم مهربون😄

عزیزم چندتا تخمک داشتی؟هایپر نشدی؟

۲۷تا داشتم 

چرا هایپر شدم پدر درومد تو این چند روز از شدت درد 

ممنونم عزیز دلم خدا از زبونت بشنو خانم مهربون😄

عزیزم ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی

عزیزم ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی

برو امضا بخون ☺