2777
2789
عنوان

مقدار بالای بتا 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
چرا انقد به خودت استرس میدی اصلا زیاد نیس 

ممنون عزیزم.دیگه غلط کنم برم سرچ بزنم مطلب بخونم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
طبیعیه فکر کنم چون هر2 روز مقدار بتا 2 برابر میشه من خودم اول هفته پنج بتام5230 بود

واااای الهی شکر خیالمو راحت کردی عزیزم😍😘

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دختر ... ای خدا باور کن طبیعیه...برو حالش رو ببر

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

خب ی سونوگرافی برو ساکو ببینن تو رحمت

دکتر گفت چرا الکی میخوای سونو کنی تا وقتی خونریزی نداری الکی تو این کرونا نیا.بذار 7هفتت بشه بعد بیا.والا گیج شدم.

ممنون عزیزم.دیگه غلط کنم برم سرچ بزنم مطلب بخونم

من سه هفتم که بود تیتر بتام ۱۰۰۰ بود بعد بتا هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه حتما برو دکتر که هم خیالت راحت بشه هم اینکه تو هفته شما یه آز کامل مینویسه برات

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
من سه هفتم که بود تیتر بتام ۱۰۰۰ بود بعد بتا هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه حتما برو دکتر که هم خیالت راحت ...

یعنی هنوز تاخیر نداشتی درسته؟

یعنی هنوز تاخیر نداشتی درسته؟

یه روز قبل موعدم بود اگه اشتباه نکنم از تیتر بتا دکترم گفت احتمالا سه هفته ای

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
یه روز قبل موعدم بود اگه اشتباه نکنم از تیتر بتا دکترم گفت احتمالا سه هفته ای

یعنی فکر میکنی مشکلی باشه؟

دکتر گفت چرا الکی میخوای سونو کنی تا وقتی خونریزی نداری الکی تو این کرونا نیا.بذار 7هفتت بشه بعد بیا ...

اگر دردو خونریزی نداری نرو.البته خب امکان دوقلو بودنشم هستا واسه چی ب مولار فکر میکنی.شاید چن قلوعه

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

من سر پسرم دو هفته از وقتم گذشته بود 750 بود سر بارداری دوازده روز از پریودم گذشته بود4250 بود نگران نباش، من عید بود جایی باز نبود رفتم مرکز بهداشت اونجا گفتن کاملا طبیعی 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اگر دردو خونریزی نداری نرو.البته خب امکان دوقلو بودنشم هستا واسه چی ب مولار فکر میکنی.شاید چن قلوعه

نه عزیزم هیچیم نیست.کاس هر چی و هر چند تا سالم باشن.نمیدونم خلم

من سر پسرم دو هفته از وقتم گذشته بود 750 بود سر بارداری دوازده روز از پریودم گذشته بود4250 بود نگران ...

از شما خوب بوده از من بالای32000 هست

از شما خوب بوده از من بالای32000 هست

شاید دو قلو، یکی از فاملیهای ما سه قلو حامله بود با قرص حامله شده بود فقط یه سطر بتا داشت، نگران نباش اگه شکم درد شدید لک بینی نداری همون هفته هشت نه برو

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است