2777
2789
عنوان

مقدار بالای بتا 😭😭😭😭

258 بازدید | 32 پست

سلام دوستان گل.

من دیروز ازمایش تیتر بتا دادم.اول هفته 5هستم.اما مقدار بتام 32191 بود.خیلی نگرانم نکنه بارداریه مولار باشه خدایی نکرده؟میشه راهنماییم کنید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

یا پنج تن چن قلو نباشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکتر نشون دادی؟؟

والا زنگ زدم منشیش گفت حالا زوده بیای بدار 7هفته.حالم بده😭

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

چرا انقد به خودت استرس میدی اصلا زیاد نیس 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

طبیعیه فکر کنم چون هر2 روز مقدار بتا 2 برابر میشه من خودم اول هفته پنج بتام5230 بود

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
طبیعیه زیاد نیست

اخه مقداری که واسه هفته ها هست رو مقایسه کردم از من بالا بود خیلی.بعدم نوشته بود تو بارداری مولار خیلی بالا میره