2777
2789

من سال ۹۸ عروسیم خیلی سنتی تو خونه بزرگ قدیمی شهرستان شوهرم اینا با اهنگ محلی ......البته مراسم عقدم تو همین تهران تالار بود و دوس نداشتم و مدتش کم بود اما عروسیم خیلی باصفا بود و همه دوس داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما عموما موسيقي محلي نداريم عقدم گروه ارگ اومد و تو خونه بود البته خونه بزرگ بود 

ولي عروسي زنونه كه ديجي بود مردونه يه گروه موسيقي از شهر ديگه گفتيم بيان 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
واقعا راضی بودی منم چون خانوادم گیر دادن فقط محلی

اره خیلی دوس داشتم واقعا راضی بودم همه تعریف میکردن حتی هنوزم میگن تنها عروسی ک خوش گذشت و سنتی بود عروسی مهدیه بود ....من چون تجربه تالارو داشتم اصلا برام مهم نبود ک تالار بگیرن بعد ما تمام مراسمات قدیمی رو هم زنده کردیم مثلا داماد رو بردن حموم و کل مهمونا هرکی یه ظرف میوه دستش میبردن جلو در برا داماد بعد برا عروس همه دونه دونه طبق به دست میومدن از صبح جشن و پایکوبی بود تا ساعت سه شب بعد عروسو ساعت یک بردن دم حجله با ساز و دهل که یه خونه قدیمی بود و اونجا جلوم گوسفند بریدن ما هم رفتیم داخل ....بعد مراسم جیگر خورون داماد رو شروع کردن کلی به داماد رسیدن