برای دست و پا نمیشه من هربار استفاده کردم بازم مو داشت 😂😂
تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بینمازی؛ نگفتند بی حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
اون نواحی عالیه من همیشه موبر استفاده میکردم اصلا تیغ نزدم
دست و پا هم میشه ها ولی باید صبور باشی
تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بینمازی؛ نگفتند بی حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
خوبه من ی مدت اپلاسیون میرفتم ک جوش های ناجوری میزدم لیزرم ک میگم درد داره
من تیزبر یا پودر دپی میگیرم یکم وقت گیر هست ولی خوبه پاهام رو هر ۳ ۴ ماه میزارم اونم ایندفه خواهرم برام گذاشت با دستم رو موها حداقل ۳ سانت باید باشه ها موهای ریز رو تک و توک جا میزاره
لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤