بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
عکس از بیبی چک دیروزتون ندارید؟ من سابقه سقط دارم...برای همین نگرانم
عزیزم این مال دیروزم بود خیلی کمرنگ بود بعد چند ساعت نمیدونم چرا رنگریزی داشت 😂😂 فک کردم منفیه انداختم تو سطل اشغال بعد دوستم گفت عکسشو بفرست شستمش و فرستادم برای دوستم گفت فردا یکی دیگه امتحان کن . بد به دلت راه نده گلم مثبته خدا حفظش کنه مال امروزم خیلی پررنگتر شد
بسلامتی...مبارک باشه...ایشالا صحیح و سالم کوچولوت بیاد بغلت😍😍من فردا صبح یه تست دیگه میزارم..ایشال ...
فدات مهربونم مبارک شما هم باشه . ان شاالله خداوند بزرگم به شما فرزند سالم و صالح بده و به سلامتی بغلش بگیری . تست بزار دوباره گلم خبرشو بهم بده خوشخبر باشی گلم مطمئنم بارداری 😍😍😍
سلام مهربونم مبارک باشه فدات شم ان شاالله به سلامتی نی نی گلت رو بغل بگیری خیلی خوشحالم کردی 😍😍😍😍 . والله گلم من سه روز از موعدم گذشته بود 457.75 بود . دوباره تکرار کن نگرانم نباش حتما دیر لقاحت انجام شده مال من همون بعد پریود اخریم لقاحم انجام شده بود