2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثبته عزیززم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
مثبته گلم مبارکت باشه 😍😍😍 مال منم امروز مثبت شد سه روز از موعدم گذشته بود

ممنون عزیزم...برای شما هم مبارک باشه...😍😍

فقط برای بعد ۶ روز خیلی کمرنگ نیست؟ 

خواهش میکنم گلم.مرسی گلم 😘😘😘 . نه همون هاله کمرنگ هم نشونه ی بارداریه فردا پررنگترم میشه من مال دیروزم خیلی کمرنگ بود امروز خیلی پررنگتر شده دارم میرم ازمایش. بستگی به لقاح داره عزیزدلم چون زود زدی کمرنگ اومده فردا باز بزن پررنگتر میشه مبارکت باشه گلم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
خواهش میکنم گلم.مرسی گلم 😘😘😘 . نه همون هاله کمرنگ هم نشونه ی بارداریه فردا پررنگترم میشه من مال د ...

عکس از بیبی چک دیروزتون ندارید؟

من سابقه سقط دارم...برای همین نگرانم

عکس از بیبی چک دیروزتون ندارید؟ من سابقه سقط دارم...برای همین نگرانم

عزیزم این مال دیروزم بود خیلی کمرنگ بود بعد چند ساعت نمیدونم چرا رنگریزی داشت 😂😂 فک کردم منفیه انداختم تو سطل اشغال بعد دوستم گفت عکسشو بفرست شستمش و فرستادم برای دوستم گفت فردا یکی دیگه امتحان کن . بد به دلت راه نده گلم مثبته خدا حفظش کنه مال امروزم خیلی پررنگتر شد

عزیزم این مال دیروزم بود خیلی کمرنگ بود بعد چند ساعت نمیدونم چرا رنگریزی داشت 😂😂 فک کردم منفیه اند ...

بسلامتی...مبارک باشه...ایشالا صحیح و سالم کوچولوت بیاد بغلت😍😍من فردا صبح یه تست دیگه میزارم..ایشالا که پررنگ شده

بعدش میرم آزمایش تیتر بتا...ایشالا که همه چیز بخوبی پیش بره😍😍

بسلامتی...مبارک باشه...ایشالا صحیح و سالم کوچولوت بیاد بغلت😍😍من فردا صبح یه تست دیگه میزارم..ایشال ...

فدات مهربونم مبارک شما هم باشه . ان شاالله خداوند بزرگم به شما فرزند سالم و صالح بده و به سلامتی بغلش بگیری . تست بزار دوباره گلم خبرشو بهم بده خوشخبر باشی گلم مطمئنم بارداری 😍😍😍

فدات گلم . چشمت بی بلا منتظرم

سلام عزیزم

دوباره بیبی چک گذاشتم و سریع رنگ گفت و پر رنگ بود. 

امروز که ده روز از موعدم گذشته تیتر بتام ۵۱۵ بود. 

یه مقدر کم هست  و دکتر گفت بعد ۴۸ ساعت تکرار کنم. 

عدد بتای شما چند بود.

سلام مهربونم مبارک باشه فدات شم ان شاالله به سلامتی نی نی گلت رو بغل بگیری خیلی خوشحالم کردی 😍😍😍😍 . والله گلم من سه روز از موعدم گذشته بود 457.75 بود . دوباره تکرار کن نگرانم نباش حتما دیر لقاحت انجام شده مال من همون بعد پریود اخریم لقاحم انجام شده بود