شوهرم سرکاره چند روزی اومدم خونه مامانم اما شبا برای خواب میرم طبقه پایین چون اونا روزه میگیرن و بیدار میشن برا سحری بدخواب میشم امشب صدای دعواوشون داره بلند بلند میاد و تن و بدن من میلرزه خیلی میترسم ار دعواشون بابام خیلی وقته پیش مامانم بهش شک کرد ک رابطه داره با ی زن اما هیچوقت بهش اثبات نشد الان ک صدای دعوا میاد میترسم نکنه بهش ثابت شده ک اینجور بحثشون شده تمام تنم میلرزه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی شاهد دعواهای مامان بابام بودم تمام بچگیم نوجونیم جوونیم الهی باعت ...
منم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....