2777
2789
عنوان

دعوای مامان بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 26 پست
من خیلی شاهد دعواهای مامان بابام بودم  تمام بچگیم نوجونیم  جوونیم  الهی باعت ...

منم خیلی تو بچگیم اذیت شدم خیلی زیاد 

الان دو ساله دعوا نمیکنن واسه اینکه افسرده شدم میخان من ناراحت نشم خودشون رو کنترل میکنن   

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده

درکت میکنم

من الانشم که خودم ازدواج کردم بعضی وقتا میلینم دعواشونو افسردگی میگیرم

همیشه میگم خدایا کمکم کن تو زندگیم به جایی نرسم که دیگه شوهرمو دوس نداشته باشم و به بچه مم بگم از بدیای باباش  

منم خیلی تو بچگیم اذیت شدم خیلی زیاد  الان دو ساله دعوا نمیکنن واسه اینکه افسرده شدم میخان ...

باور کن بیشتر اوقات فکر میکنم من اصلا زندگی کردم  بعد به این نتیجه میرسم زندگی چی هست؟! 

داداشم خوشبخت راحت شد مرد 

همش بهش میگم خوش بحالت چقد خدا دوست داشت بردت

باور کن بیشتر اوقات فکر میکنم من اصلا زندگی کردم  بعد به این نتیجه میرسم زندگی چی هست؟!  ...

خدا رحمتش کنه روحش شاد🤍🤍

منم همینطورم هیچوقت روز خوش ندیدم از ته دل نخندیدم از همه مهم تر تنهاییه و اینکه کسی درکت نکنه 

فقط امید دارم در آینده بتونم مستقل بشم و بتونم طمع زندگی رو بچشم  

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍