2777
2789
عنوان

چند ماهه همسرم بهم نزدیک نشده؛ طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6657 بازدید | 175 پست
اصلا همچین تاپیکی حق ورود ندارین خجالت و حیا هم خوب چیزیه اه اه

شما خیلی کم ظرفیتی چه ربطی داره اینجا هر کسی ازادانه میتونه کمک کنه خانم و اقا نداره وقتی جسارت و بی ادبیی وجود نداشته باشه فک کنم شما خیلی محدودی

اگر دوسش داشت خیانت نمیکرد 

بله یکی از جواب ها هستش.

حقیر بعنوان یک مرد جواب دادم با کلمه میتونه...نه حتما

گفتم علت خیانتم باید مشخص بشه...

موفق و سربلند باشید

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توچی رفتی کنارش ؟ نه طبیعی نیست از بابتی مشکل خاصی ندارید چه مالی چه رفتاری

نه

حقیقتش اعتماد به نفسشو ندارم

مشکل مالی و .... نداره

یه مدت کوتاه افسردگی داشت و دارو استفاده کرد ولی رابطه داشتیم اونوقتااا

جریان دوست نداشتن و ادامه ی زندگیمون مفصله ولی به هر حال ادامه دادیم مثل دو تا دوست یا همکار با هم ...

عزیزم یعنی چی همکاریم ،بعداین همه سال زندگی ،اگه بلدنیست زن داری کنه توبهش یادبده شوهر داری کن ،تونزدیکش شو محبت کن اگه واقعا ازته دل دوستش داری هرروز بهش بگو دوست دارم وبوسش کن اگه گفت خوشم نمیاد بگو مجبوری تحمل کنی چون من خیلی دوست دارم غروربزارید کنارشماغربیه نیستتید شماهمدم ویاور هم هستین 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
بله دو تاپسر 7 و 1 ساله

یکم ب زندگیت تحول بده

سعی کن با همسرت دوست باشی که اونم خوب شه

هیچ مشکل زناشویی تنها تقصیر یک نفر نیس

سعی کن جشن ها یکم تحول بدین شاد باشین

تولد ها برای همسرتم تولد بگیر و ...

تنوع بده ب زندگیت

مأیوس نشو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه حقیقتش اعتماد به نفسشو ندارم مشکل مالی و .... نداره یه مدت کوتاه افسردگی داشت و دارو استفاده ک ...

من معذرت میخام مشکل نعوظ دارن؟؟سیدنافیل بهش بده تا جریان خونش بیشتر بشه

خب اونم داره همین فکرو میکنه که تو بهش علاقه نداری مشکلتون اینه باهم حرف نمیزنید راجع به رابطه تون غ ...

یکی از آروهام اینه یه روز بشینم مفصل با شوهرم راجع به همه چیز حرف بزنم

با صداقت کامل

ولی متاسفانه خیلی توداره

منم ترجیح دادم سکوت کنم