2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم شوهرم بهم دروغ گفته....

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 46 پست
منهمسرم شغلش اراده اصلا نمیپرسم مثلا امروز چقدر کار کردی؟؟ یا ماهی چقدر در امدته. واقعا نمیپرسما

عزیزم تاپیک نداری اونجا پست بذارم.

با اجازه استارتر.

چه جوری داری لاغر میکنی؟ منم ۶۶ ام تقریبا و می‌خوام بشم ۵۸.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم نمیدونم چرا احساس میکنم داده ب پدرشوهرم....چون مادرش بستری بود پول بستری بیمارستانشونو اینم ...

خوب بالاخره یا کارت کشیده یا کارت به کارت کرده. 

شما که مبلغ و دیدی برو از بقیشم سر در بیار .تو پیامکای گوشی یا اپ

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم تاپیک نداری اونجا پست بذارم. با اجازه استارتر. چه جوری داری لاغر میکنی؟ منم ۶۶ ام تقریبا و م ...

گلی من از اخرای مرداد شروع کردم. تا بهمن از ۷۷و۷۰۰ رسیدم به ۶۶ با کالری شماری و روزی نیم ساعت میاده روی.البته هر روز نمیشد برما.

الان دو هفتس دوباره شروع کردم ولی تو گروه همین نی نی سایت.

کالری شماری هستش.

اگه دوست داری بیای تگت کنم هر روز گزارش بده .خودشون توضیح دادن که باید جی کار کنی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اخه از لحاط پول دادن ب من کلا خسیسه 

میدونی بنظرم اگه به روش بیاری بی اعتماد بشه نسبت بهت ک دائم چکش میکنی راه های دیگه هم هست مثلا میتونی بپرسی کاش به بابات کمک میکردی بابت بیمارستان شاید اونوقت بهت گفت

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...
گلی من از اخرای مرداد شروع کردم. تا بهمن از ۷۷و۷۰۰ رسیدم به ۶۶ با کالری شماری و روزی نیم ساعت میاده ...

به سلامتی عزیزم. موفق باشی 😍

عاااالی‌. ممنون میشم تگ کنی.

خب چجوری بگم؟مطمعنم بدش میاد ب گوشیش سرک بکشم

الان چیزی نگو...بزار یه مدت بگذره بعد بشین راحت فکر کن چجوری بگی بهتره...وقتی یهمدت بگذره نمیفهمه رفتی سراغ گوشیش چون احتمالا پیامو پاک میکنه...هرچی پرسید از کجا فهمیدی طفره برو...بگو مگه مهمه...مگه تو راستشو گفتی که منم بگم...هی بپیچونش