2777
2789

شوهرم تعادل روانی نداره،خیانت و خشونت داره،خونمو جدا کردم،تهدیدم میکنه که خونه و بچه هارو ازم میگیره،از راه دور هم کنترلم میکنه من نمیتونم مهرمو بذارم اجرا یا جداشم چون ازش میترسم.

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیل بگیری حتی تو جلسات دادگاه هم نیاز نیست بیای ...اونم از قانون میترسه مطمعن باش

از قانون هم نمیترسه،با وکیل حرف زدم هیچی به نفعم نیس.

اینجور آدما بقیرو مریض میکنن مجبور شدی ب مراجع قانونی مراجعه کن

دیروز صندلی و طناب دار گذاشته فیلم گرفته فرستاده به من و گوشیشو دیگه ج نداده مجبور شدم به همسایه زنگ زدم رفته درو شکونده آقا تو حموم بوده.

از قانون هم نمیترسه،با وکیل حرف زدم هیچی به نفعم نیس.

به فرض هم که نترسه شما براش اظهارنامه و اختیاریه می فرستی اگه مارکی از قبیل پیام و غیره داری مبنی بر تهدید هم یه شکایت ازش میکنی ک صد متریت هم رد نشه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
چی به نفت نیس؟مهریه نداری؟

دارم ولی وکیل گفت خیلی دوندگی داره ،بچه هامم نمیده ،کلا ازش میترسم خیلی،زور داره.

دیروز صندلی و طناب دار گذاشته فیلم گرفته فرستاده به من و گوشیشو دیگه ج نداده مجبور شدم به همسایه زنگ ...

یا خود خدا اصلا به کاراش حساسیت نشون نده کلا بی تفاوت باش به کاراش فک نکنه میترسی ک نقطه ضعف میگیره ول نمیکنه

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿   
به فرض هم که نترسه شما براش اظهارنامه و اختیاریه می فرستی اگه مارکی از قبیل پیام و غیره داری مبنی بر ...

اره تهدیداشو دارم،بنظرت قانون از من حمایت میکنه؟اینهمه بچه کشی و زن کشی داره اتفاق میفته من تو یه خونه تنها با بچه هام از ترس خوابمون نمیبره.

یا خود خدا اصلا به کاراش حساسیت نشون نده کلا بی تفاوت باش به کاراش فک نکنه میترسی ک نقطه ضعف میگیره ...

روانی شدم از دستش بخدا.

خدا کمکتون کنه با ی فرد محکم مثل پدرتون تو خانواده در ارتباط باشین بهشون بگین با ی وکیلم صحبت کنین&n ...

کسی رو ندارم و اونم سواستفاده میکنه.