2777
2789
عنوان

ترس از دفع

298 بازدید | 21 پست

سلام، دخترم دو سال و سه ماهشه، دو هفته پیش تو دستشویی برای اولین بار پی پی شو کرد و دیدش و خییییلی ترسید از اون روز تا خالا به شدت از دفع میترسه ، روزگارمونو سیاه کرده ، زندگی از دستمون خارج شده، کل روز رو پی پی داره اما خودشو نگه میداره، بهش میگم اشکال نداره مثل قبلا بکن تو شلوارت اما به خرجش نمیره که نمیره، دکتر بردم داروهای ملین قوی داده اما فقط مدفوعشو شل کرده و کمکی به دفعش نکرده، الان سه روزه که به خودش میپیچه ولی حاضر نیست پی پی شو کنه، خواهش میکنم اگر کسی تجربه ای داره بگه چیکار کنم به عنوان یه مادر دیگه کم آوردم دوازده روزه زندگیم مثل زندگی سگ شده ، دخترم گریه من گریه

خدایا حال همه رو خوب کن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب خیلی زود بوده بچه رو چرا اخه اینکارو کردی😔

بخدا هیچ بچه ای با پوشک نمیره مدرسه

ولی همین اشنباهات از پوشک گرفتن هزارتا ضربه زوحی میزنخ بهشون..

شما هروقت خودت پی پی داشتی..صداش میکنی میگی بیا یک چیزی بهت بگم..راز بین منو‌تو..من میخوام برم پی پی کنم تا پی پیام برن پیش خانوادشون..بعد توضصح بدخ کخ هرچی میخوریم چی میشه پ تبدیل میشه و حونشون توی توالته..پ باید ای یگیریم یا سیفون بکشیم باهاش خدافظی کنیم..بهر با خنده بگو راستی پی پی تو چخ شکبی میشه؟؟ مال من یکبار شیه کیک شد..اینارو همه رو با خنده و بازی و بجخ گونه بگو..بعد برو دیل بیا بیرون شروغ کن خنیدین..بگو وای میدونی چیشد؟؟ یادم رفت بشورمش..برگرد با صردتیی کخ اون بشنوه بگو پی پی بای بای ..یکم باید روشت رو عوض کنی و کودک دورنت رو فهال کنی

💕

باید با صندلی آموزشی شروع می کردید که نبینه شاید الآنم لتونید این کار رو بکنید

دختر من مشکل یبوست داشت بخاطر همین فقط به حالت چنباتمه زور میزد و دفع میکرد ، فعلا مهم نیست برام آموزشس فقط پی پی شو بکنه ، هرجا هم کرد مهم نیست

این ی مشکل روانی هست بچه برای دفع اموزش لازم رو ندیده با روانشناس کودک در میون بزار هر چه زودتر وگرنه تثبیت میشه این رفتار براش و واقعا اذیت کننده س

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
عزیزم خب خیلی زود بوده بچه رو چرا اخه اینکارو کردی😔 بخدا هیچ بچه ای با پوشک نمیره مدرسه ولی همین ...

خدا به سر شاهده تمام اینا رو من انجام دادم اما متاسفانه دخترم از نظر روحی آسیب دیده، الان باید چکار کنم

دختر من مشکل یبوست داشت بخاطر همین فقط به حالت چنباتمه زور میزد و دفع میکرد ، فعلا مهم نیست برام آمو ...

خب الآن که میگید با دارو دیگه یبوستش کم شده 

براش صندلی آموزشی بخرید و زمانی که بلند میشه اجازه ندید لگنش تو راستای دیدش قرار بگیره 

براش جایزه تعیین کنید و ذهنش رو آماده کنید

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
الان پوشک نمیشه دیگخ؟؟ انفاق جدید توی خونخ نیفتاده که بچه حساس بشه؟

نه خیلی وقته جیششو میگه و تو دستشویی میکنه اما پی پی شو چون یبوست داشت کاری نداشتم تو شلوارش میکرد، تا اینکه خونه رو بو گرفت و به همون روش شما با داستان و این حرفا بردمش دستشویی که اونجا پی پی شو بکنه، اما از اون روز دلم خونه، همش خودمو سرزنش میکنم

بیین مسئله دفع مدفوع چندتا بعد داره در کودکان.

یکی ترس از دفع 

یکی لذت از نگه داری مدفوع که اصطلاحا حاصل کارخونخ حود بچست و بچه لذت میبره از کنترلش..

من الان نیمدونم توی کدام فاز هست بچه شما..

ایا مرض یبوست سابقا داشته؟؟که اینم مزید بر علت باشه؟

💕

خب الآن که میگید با دارو دیگه یبوستش کم شده  براش صندلی آموزشی بخرید و زمانی که بلند میشه اجاز ...

دوبار قبل که پی پی کرد باورتون نمیشه با همسرم میرقصیدیم اونم غش غش میخندید، هر بارم براش جایزه خریدیم، اما تو دغع بعدی دوباره همین مشکلو داره 

بیین مسئله دفع مدفوع چندتا بعد داره در کودکان. یکی ترس از دفع  یکی لذت از نگه داری مدفوع که ا ...

اینو مطمئنم که لذت نمیبره چون همش گریه میکنه و میگه پی دارم اما نمیخوام بیاد، پی پی بد، پی پی خوب نیست