2777
2789
عنوان

ترس از دفع

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست
دوبار قبل که پی پی کرد باورتون نمیشه با همسرم میرقصیدیم اونم غش غش میخندید، هر بارم براش جایزه خریدی ...

درست میشه گلم 

باید حوصله کرد 

اگه دیدی نمیشه مرحله بعدی خوراکی که دوست داره رو به شرط دستشویی رفتن بهش بده ، مثلا هر وقت بری دستشویی کنی بستنی میدم

باید انقدر بره تا براش عادی بشه 

سخته ولی میشه بالاخره

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
نه خیلی وقته جیششو میگه و تو دستشویی میکنه اما پی پی شو چون یبوست داشت کاری نداشتم تو شلوارش میکرد، ...

چرا اینقدر زود از پوشک گرفتیش؟ چرا اجازه دادی توی شلوارش بکنه؟؟

متاسفانه خیلی بد رفتی 

شما باید میزاشتی توی پوشک میکرد..بهدا که خواستی بگیریش براش قصری میخریدی

نه کخ یک دفعه بچخ ای کخ توی شلوارش خراب کاری میکنه رو ببری توی دستشویی!!

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو مطمئنم که لذت نمیبره چون همش گریه میکنه و میگه پی دارم اما نمیخوام بیاد، پی پی بد، پی پی خوب نی ...

خب عشقم چندتا کارو باهم انجام بده

۱-غذاشو کامل ملین کن..یعنی جوری که بچه شل بشه رسما شکمش،و نتونه کنترل کنه اصلا و‌بیاد

۲-یک جدول براش بکش چندنا چیزو توس نقاشی کن (یعنی فقط دبل نباشه)یکیش همین باشه و هربار که میره باید بهش استیکر بدی بچسبونه و اول از کم شروغ کن بگو سه تا بشه فلان جا میریم،یا فلان جایزه میخریم..

۳-اصلا اصلا تسبت به اینکار واکنش نشون ندین..جلوش راجبش حرف نزنید..عادی عادی باشین..

۴-یکسری داستان هست توی نت صوتی و تصوری اکثرا خارجین ک ترجمه شدن برای همین پی پی و دبل سرچ کنی میاد ا‌ونارو براش بزار..من داشتم دادم به کسی وگرنه عکسش‌ برات میزاشتم

۵-در کنار همه اینا حتما بچه رو متحصص گوارش ببر..گاهی بچه خا تنبلی روده دارن کخ باید درمان بشه در کنار این موضوغ

💕

چرا اینقدر زود از پوشک گرفتیش؟ چرا اجازه دادی توی شلوارش بکنه؟؟ متاسفانه خیلی بد رفتی  شما با ...

زمانی که باردار بودم، اصلا فکر نمیکردم بچه داری سخت باشه، با خودم میگفتم این روزهام تموم شه بچه م بیاد تو بغلم دیگه سختی هام تموم میشه، اما نمیدونستم چه مسیر سخت تری در پیش دارم، شما درست میگید من اشتباه از پوشک گرفتم، شاید پیش خودم خوشی میکردم که دخترم دیگه جیششو تو شلوارش نمیکنه و هر بار خودش میگه، اما هر بار که پی پی میکرد هم خوشحال میکردم مهم نبود تو شلوارش میکنه چون دخترم اگه یه روز پی پی نمیکرد روز بعد به قول خودش سفت میشد و به سختی دفع میکرد، الان که این مشکل برام پیش اومده احساس میکنم چه روزای پر از آرامشی داشتم، اما قدرشو ندونستم، من و همسرم خیلی کم آوردیم، ما به یه روانشناس احتیاج داریم چون هر سه از نظر روانی دچار مشکل شدیم،، به هر حال ممنون ازتون که وقت گذاشتید ، انشاالله گل پسرتون سالم و سلامت دنیا بیاد

خدایا حال همه رو خوب کن....
زمانی که باردار بودم، اصلا فکر نمیکردم بچه داری سخت باشه، با خودم میگفتم این روزهام تموم شه بچه م بی ...

بچه داری سخته خیلی سخت.

با بزرگتر شدن بچه ها چالش هام بیشتر میشه..از شیر و‌ پوشک میرسی به چیزای بزرگ و بزرگتر..که برای هر لحطه اش باید اماده باشی از قبل..چون مامان آگاهی هستین بهتون میگم که باید برای هر مرحله از خیلی قبلش مطالعه کنید،مشاوره بگیرید.من تازه پسرم امسال میره مدرسه ولی من سه ساله توی فرایند اموزشی و‌انتخاب مدرسه و فلانن بهمان دارم میگردم و‌ میخونم و مشورت میکنم..حتی برای انتخاب مهدشم همینطور بودم..

الانم که اگاهید خ‌ودش خیلی خوبه..بچه ها این مسائل فرایند رشدشون هست ما باید اگاه و بدون استرس کنارشون باشیو تا بتونیم تصمیمای درست بگیریم.استرس ما ناخوادکاه منتقل میشه و‌فضا رو ملتهب میکنه.

💕

خیلی کار خوبی میکنید حتما مراجعه کنید.

اصلا لازم نیست مشکلی باشه تا مراجعه کنیم گاهی برای اگاهی بیشتر از چیزی کخ میحواد پیش بیاد لازمه رجوع کنیم.

من خودم کلینیک کار میکردم..بلاخره بخشی کودک هم گذروندم ولی حوزه تخصیصیم نیست..ولی همیشه برای بچم مراجعخ کردم به متخصص کودک..حتی به دانسته خودمم اکتفا نکردم! گفتم من مامانشم صفر و صدی میبنم باید ببرم کسی دیگه چک کنه.

💕