2777
2789
عنوان

چیکار کنم

62 بازدید | 8 پست

عقدم چن روزه نامزدم میگه رابطه داشته باشیم ازش مطمنم و ترسی ندارم از ابروم ولی میترسم رابطمون سرد بشع و جذایت قبلو نداشتع باشم و از یجا هم رسم داریم شب زفاف ....میترسم اون موقع نمیدونم چیکار کنم 

هنوز چند روز نشده رفته سر اصل مطلب🙃

من دو سال عقد بودم،ولی شب عروسی اینکار انجام شد

بنظرم اصلا جالب نیس هی تو خونه پدر و پدرشوهر ادم رابطه داشته باشه

باید تو خونه ای ک شوهر ادم واسه ادم تهیه کرده انجام شه کار ب این مهمی

شوهر من ک هنوز بهم افتخار میکنه😅

البته اینکه همسر شما اصرار دارنو چکار باید کردو نمیدونم

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز چند روز نشده رفته سر اصل مطلب🙃 من دو سال عقد بودم،ولی شب عروسی اینکار انجام شد بنظرم اصلا جا ...

من ۸ ماهه عقد کردم و شوهرمم خیلی بهش اعتماد دارم الانم دارع تمام تلاشسو مبکنه برا جور کردن مراسم عروسی ولی ی عمل دارع ک باید چن‌ماه تو خونه بمونه اونم تصرار نیکنه ..

به نظر من اینکار را نکن چون بیشترین لطمه را میخوری دوران عقد واسه شناخته به نامزدت هم بگو خودداری کنه بگو بعد از عروسی دوست من دوران عقد حامله شد هی خانواده شوهر میخواستن جشن عروسی بگیرن که یکی از اثوام فوت میشد سه ماه دوتا از اقوام فوت شدن ودوستم هم به خاطر حاملگیش مجبور شد بدون جشن بره سر زندگیش والان خیلی پشیمونه خیلی استرس کشید طفلی این مال قبل از کروناست