2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر نامزدم رو مخمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تو انتظارت بالاست منم خیلی مردا رو میشناسم کار فنی بلد نیستن ولی اخلاق خوبی دارن زندگی خوبی هم ...

والا چی بگم من هنیشه فکر میکردم خیلی فنیه چون یکی از معیارام مرد فنی بود برای ازدواج و اینمه مردوته و با شخصیت و خشک باشه 

والا چی بگم من هنیشه فکر میکردم خیلی فنیه چون یکی از معیارام مرد فنی بود برای ازدواج و اینمه مردوته ...

اسی اگه دوست داره توهم دوسش داشته باش و باهاش زندگی کن این مهم تر از همه چیزه اون اونجوریه بهش غر نزن فقط چون دور میشه ازت 

کلا یه جوریه اون همه فن حریفی که فکر میکردمو نداره مثلا میگم تو ماشینو بین پژو ها خرج کدوم بیشتره می ...

مشکل اینجاست از ایشون یا کلا همسر آیندت بت ساختی تو ذهنت عزیزم که باید از همه جوره دانا و قوی باشه. بعدی هی ایشون رو با ایده آل ذهنیت مقایسه میکنی و میخوره تو ذهنت ولی اینو بدون بهترین مرد دنیا هم یه سری نقاط ضعف داره که تا باهاش تو رابطه نری متوجه نمیشی. 

و اینکه مگه ماها خودمون خیلی کاملیم که از بنده خداها توقع عالی بودن داشته باشیم؟ 

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
مشکل اینجاست از ایشون یا کلا همسر آیندت بت ساختی تو ذهنت عزیزم که باید از همه جوره دانا و قوی باشه. ...

راست میگی والا دقیقا همینه که گفتی😕 من توقع دارم خیلی مردونه و با کلاس و... ازین مدلا باشه ☹️ راست میگی بالاخره هر اذمی یه سری ایرادا داره