2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر نامزدم رو مخمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفته

کلا یه جوریه اون همه فن حریفی که فکر میکردمو نداره مثلا میگم تو ماشینو بین پژو ها خرج کدوم بیشتره میگه نمیدونم ا

خب اخه مگه میشه یه مرد اینو ندونه

میا  یه حرغی میزنه بعد میگه نگفتم بعد یه حرفی که نزذه میگه گفتم

کلا یه جوریه اون همه فن حریفی که فکر میکردمو نداره مثلا میگم تو ماشینو بین پژو ها خرج کدوم بیشتره می ...

شما به این میگی خل؟!

عجب

معیارات متفاوته بعدا هم خودت اذیت میشی هم این اقا رو خرد و خاکشیر میکنی 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
کلا یه جوریه اون همه فن حریفی که فکر میکردمو نداره مثلا میگم تو ماشینو بین پژو ها خرج کدوم بیشتره می ...

شاید تو انتظارت بالاست منم خیلی مردا رو میشناسم کار فنی بلد نیستن ولی اخلاق خوبی دارن زندگی خوبی هم دارن

اینجوری که میگی خودت بیشتر مشکل داری تا اون

چون تا اینجاش چیز غیر طبیعی که بخوای بهش بگی مونگول نداشته

اگه نامزده عقد نیست  تموم کن چون مشخصه دوسش نداری و اون بدبختو بیچاره نکن اگه دوسش داشته ...

یعنی دوسش ندارم😕😔خودشم میگه اما من وقتی میبینم این چیزای مردونه رو نمیدونه یجوری میشم 😑مثل اینکه یه زن بلد نباشه به بهداشت و ارایش خودش برسه