2777
2789
عنوان

دبیرستانیا یه سر بیاین پلیز🥴

120 بازدید | 11 پست

یه سوال داشتم ازتون🤔

من خودم کلاس یازدهم انسانیم تو کیش درس میخونم

از شما هم بعد امتحانای ترم و میانترم اعتبار سنجی تصویری میگیرن؟😑

ما امتحانامون انلاینه و خب بهمون شک دارن که تقلب میکنیم(که البته تقلبم میکنیم😐)

اما 90 درصد دانش اموزا همینطورین به همین دلیلم بعد هر امتحانی حتی ریاضی پرسش تصویری داریم😕

ماهم اعتراض کردیم به این مورد و اونا گفتن اگه میخواید اعتبار سنجی گرفته نشه پاشید بیاین مدرسه امتحان بدین😨🤣

شماهم رشتتونو و سالتونو بگید و این که تو چه شهری درس میخونید؟

مدرسه شماهم اینطوری اذیتتون میکنن؟😒

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

ن بابا این مسخره بازیا چیه من ۱۲ انسانیم شمالم اصلنم همچین خبری نیس تازه امتحانای ما تق و لقه خیلی من ترم پیش کلی امتحانو ندادم و کارنامم نمره پایین ۱۸ نداشتم و اینکه دبیرامون کاری از دستشون برنمیاد فقط میتونن بگن هرکی تقلب کنه خودش میدونه و خدای خودش😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا این مسخره بازیا چیه من ۱۲ انسانیم شمالم اصلنم همچین خبری نیس تازه امتحانای ما تق و لقه خیلی م ...

وای خوشبحالتوننن

این اعتبار سنجی تصویری چیه دقیقا  میشه بگی؟

بعد هر ازمون مثلا ازمون فلسفه

میریم تو یه کلاس و تک به تک تصویر میزنیم و از کتاب ازمن سوال میکنن که ایا واقعا خوندیم یا نچ

تازه خودش 5 نمره داره

بعد هر ازمون مثلا ازمون فلسفه میریم تو یه کلاس و تک به تک تصویر میزنیم و از کتاب ازمن سوال میکنن که ...

ای بابا خدا به دادتون برسه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

دخترااا هر کی توان مالی پایینی داره و نمیتونه هزینه زیادی واسه مشاوره انجام بده ب من خصوصی پیام بده شماره مشاوری بهتون میدم یه هفته ب صورت رایگان ب شما مشاوره میده و اگه از کارش راضی بودید تمدید میکنید هزینه مشاوره فقط ماهی50تومن اگه ی دوست هم معرفی کنید