2821
2789

تو هر ماهی که هستید اگه جنسیت رو هم‌خودتون میدونید بازم بگید

میخوام بدونم حدسام درسته آخه واسه هرکی گفتم درست دراومده

سن خودتون و سن حاملگی تون و علائم تون و مزاج شوهرتون

همینا رو بگید کافیه

من سردی میخورم حالم بد میشه از هیچی بدم نمیاد حالت تهوع ندارم غذا خوردنم زیاد شده ترشی هم خیلی دلم میخواد بیشترم میوه میخورم مزاج پسرعمو هم نمی‌دونم فک کنم گرمه😓 

۱۲هفته ام

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشی و شوری دوس دارم

تهوع خیلی کم داشتم

جوش زد صورت ماه و صافم🙂

شکمم کوچولو بود😁

حدس بزن 

آنومالی هم رفتم جنسیتو با شک گفت ولی بعدش رفتم سونو مجدد تو هفته ۲۳ واسه تعیین جنسیت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خودم ۲۴ سال  سن حاملیگیم ۱۳ هفته  علائم خاصی ندارم مثل قبلم مزاج شوهرم دموی

یعنی هیچ علائمی ندااری!؟

مثلا‌کمر درد یا دل درد؟

پوستت خشک شده یا نه؟

تنبل و بی حوصله شدی؟ میل جنسی ات کم شده یا نه؟

میل به شیرینی یا ترشی یا شوری ؟ کدوم بیشتر؟

ترشی و شوری دوس دارم تهوع خیلی کم داشتم جوش زد صورت ماه و صافم🙂 شکمم کوچولو بود😁 حدس بزن&nb ...

بدنت هم جوش میزد؟ من هفته قبل ی چندتا زدم ولی رفتن خداروشکر

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
پسره؟؟

چون تیکرم آبیه؟؟

از اول آبی بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یعنی هیچ علائمی ندااری!؟ مثلا‌کمر درد یا دل درد؟ پوستت خشک شده یا نه؟ تنبل و بی حوصله شدی؟ میل جن ...

من کمر درد و دل درد دوتاشو دارم 😓

بدنت هم جوش میزد؟ من هفته قبل ی چندتا زدم ولی رفتن خداروشکر

آره کمرم هم داشت 

۴ماهم تموم شد از اولش اصلا تهوع ندارم خیلی میخورم زشت شدم از شیرینی متنفرم چیزای ملس دوس دارم امض ...

امضات لو داد همه چیرو

ولی قبل از اینکه امضا تو ببینم پسر حدس زدم

یه دلیلش اینه از شیرینی بدت اومده

۲۵سالمه /مزاج همسرم گرم

سن سن حاملگی ۲۱هفته

حالت تهوع خیلی خیلی شدید داشتم 

به همه مزه ها خصوصا شوری علاقه دارم ترشی چون حالت تهوع دارم و‌معدم ضعیف شده سعی میکنم نخورم اما خب رب انار ترش و فسنجون ترش میخورم یا نارنج روی سالادم میریزم

با اینکه لیزر کرده بودم رشد موهای پام بیشتر شده

،چیز خاص دیگه ای نمیدونم

یعنی هیچ علائمی ندااری!؟ مثلا‌کمر درد یا دل درد؟ پوستت خشک شده یا نه؟ تنبل و بی حوصله شدی؟ میل جن ...

نه کمر درد اینا ندارم.فک کنم شوری بیشتر دوس دارم.پوستمم جوش میزنه.میل جنسیم که از ترسم دوس ندارم انجام بدم خخ

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی