2777
2789
عنوان

بنظرتون کی مقصر بود؟😔

226 بازدید | 17 پست

چند وقته منو شوهرم قول دادیم تا جاییکه میتونیم دعوا نکنیم 

تا امروز خوب بودیم

من روزه ام امروز نهار واسه شوهرم غذای مورد علاقشو پختم چای شربت همه چی اماده کردم

وقتی برگشت شربت بردم و رفتم نهارو کشیدم براش

بعد که سفره رو بردم شوخی شوخی محکم کوبید تو پشتم انقدر درد داشت که یه لحظه شوکه شدم و عصبی شدم و چنتا حرف بهش زدم

اونم گفت خب اگه سختته چرا روزه میگیری روزه نگیر پاچه هم نگیر

والا سختمه بخدا با دوتا بچه کوچیک تا غروب ده بار میارم میخورن میپاشن باید جمع کنم

شبم که میخوام افطار کنم بازم اول باید به اونا برسم بعد خودم

با این وحود اصلا به روم نمیارم و با عشق کارامو میکنم و روزه مو میگیرم

خیلی دلم شکست که شوهرم اینجوری گفت

چطور اون از صبح تا شب میلمبونه حق داره عصبی بشه ولی من با این بی حالیم حق ندارم از حرکت وحشیانش ناراحت شم

البته بار اولش نیست همیشه شوخی شوخی کبودم میکنه 

ولی ایندفعه خیلی درد گرفت هنوزم جاش درد میکنه

شرط چاقو مُرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزه ای عصبی شدی عزیزم خودتو ناراحت نکن

منم دوتا بچه کوچیک دارم و روزه ام حتی افطار هم اول به بچه ها غذا میدم بعد خودم شروع میکنم

گذشت کنید و انشالله هیچوقت دعوا نکنید

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

مردا همینن

وقتی ک اونا ی کاری میکنن ک ما ناراحت میشیم باید ب روی خودمون نیاریم و هرچی گفتن بگیم چشم 

خم ب ابرونیاریم 

اخرشم میگن وظیفتونه اما ما ی کاری کنیم اونا ناراحت شن اخرش باز باید خودمون بریم منت کشی ک بیا اشتی 

حالا دو روز باهاش سرسنگین باش یا زد تو هم یکی شوخی شوخی محکم بزنش 

ولی بخاطر خودت روزه نگیر وقتی میدونی در توانت نیست خدا هم راضی نیست 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
شوهرت که مقصره اما چی بهش گفتی؟

دقیقا اون حرفه مهمه🤣🤣

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

جای تشکرش بود

واقعا درک نمیکنم خانمای که مرتب به همسر سرویس میدن

یکمم بخودت برس 

سحر بیشتر غذا درست کن ظهر ازهمون سحر بهش بده

خودتم. وقتی میاد بچه ها رو بده دستش یکساعت استراحتکن

جای تشکرش بود واقعا درک نمیکنم خانمای که مرتب به همسر سرویس میدن یکمم بخودت برس  سحر بیشت ...

من که اول همیشه برای خودم میکشم بعد به شوهرم میدم😁😁از این تزای که ادما خودشون فدا میکنن اصلا خوشم نمیاد ....