سلام بچها میبینم هردفعه یه داستانی سرهم میکنن با احساسات ناب و پاکتون بازی میشه از اعتمادتون سو استفاده میشه یه مدت میگذره و باز دوباره تکرار میشه هردفعه شما با دل های مهربونتون گول میخورید من درمقامی نیستم که بخوام نصیحت کنم کسیا منم گول دلوینا خوردم و چقدر براش دعا کردم منی که میگفتم مجازی چرته بابا کی میدونه راست باشه منی که صفحه اوله گلبهارو خوندم و باور نکردم عزیزانم بخاطر خودتون قلبتون درک و شعورتون از ادمهای اینجا بت نسازید اعتماد 100 درصد نکنید همیشه جای یه درصد دروغ هم بزارید اگر اگر اینچینین افردای پیدا نمیشدن که دیواره اعتمادمون را بشکنن هرگز چنین تامیکی نمیزدم 😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بقیه رو ولش فقط بگو از صفحه اول گلبهار چه جور فهمیدی دروغه ،من تا صفحه ای که عکس گذاشت فقط حس کردم لامصب این عکس که شبیه ترکیه هاست بابا تو مال همین امامزاده صالح خودمونی دیگه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁 _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁 _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐 _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!
چند روز پیش یکی تاپیک زده بود ۹ تا بچه دارم باردار بودم جاریم از پله ها پرتم داد بچه ام سقط شد اسکرین شات هم از بحث خودش و جاریش فرستاده بود تنها تاپیکی بود که ۹۰ درصد فهمیده بودن خالی بندیه و دراین بین هم تعدادی بودن که باور کرده بودن😄😄😄
از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞