2777
2789

سلام خانما می‌خوایم یه واحد پیش خرید کنیم حالا موندم از کدوم طبقه انتخاب کنم،چون دوتا پسر شیطون دارم دوست دارم طبقه اولو انتخاب کنم که پایینش مغازه هست تا راحت بازی و بپر بپر کنن از طرفی میترسم مشکلات بالای پارکینگ رو داشته باشه مثلاً تو زمستون سرد باشه.ممنون میشم اگر کسی که تجربه داره راهنماییم کنه

بنظرم بابت سرویس بهداشتی و بوی فاضلاب ۳ طبقه اول رو انتخاب نکن البته این نظر منه نمیدونم تا چقد درست باشه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بابت سرویس بهداشتی و بوی فاضلاب ۳ طبقه اول رو انتخاب نکن البته این نظر منه نمیدونم تا چقد درست ...

پایین مغازه یعنی زیر زمین پارکینگه،فقط میخام بدونم مشکل سرما رو نداشته باشه

یعنی صدای حرف زدن خیلی زیاده،بیشتر از واحد پایینی مسکونی؟ کرکره برقیه

اره خیلی بیشتره. من مامانم اینا واحدشون بالای مغازه س. وقتی مجرد بودم اونجا خیلی اذیت میشدم. الان که دیگه سقف خونه ها و مغازه ها خیلی نازکتر شده. بازم میل خودتون.

از نظر سرما تو زمستون چطور بود؟

چون خونه مامانم اینا خیلی سال پیش ساخته شده بود سرد بود کف خونه. هنوزم هست. ولی الان طبقه اول رو سیستم گرمایش از کف کار میکنن خیلی فرق میکنه با ۱۵ سال پیش.