2777
2789
من خودم ۲۸ سالمه یه دختر چهارساله دارم الان هم شش هفته و سه روز باردارم ویار هم وقتی گرسنه میشم ی ...

ایجان خدا ب خودتونو بچه هاتون سلامتی بده عزیزم تو عشق فراوان غلط بزنین همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ی سوال دارم ازتون مادر شدن چ حسیه وقتی اولین بار میفهمید چ حسی دارین

تا الان سه بار انگار دنیا رو با تمام قشنگیاش بهم دادن بارداریه سوممه خیلی حس خوبیه ولی تو این هفته ها به شدت ویار دارم از همه چی بدم میاد کاش زود تموم بشه تهوعم.

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
درحال اقدام    21سالم

روز تخمک گزاری اقدام داشته باشید زودتر جواب می گیرید ، من خودم هر دو بارداری هام روز تخمک گزاری اقدام داشته و همون ماه باردار شدم البته بدن ها متفاوته 

چه عالی ، شما هر دو جنس بچه دارید ویارهاتون سر دختر و پسرتون متفاوت بود؟ 

آره سر دخترم که بچه اولم بود ویار چیزای ترش رو داشتم سر پسرمم کلا بر عکس بود کلا به چیزای شیرین ویار داشتم حالا جالبش اینجاست که سر این سومی به هردوتاش ویار دارم هم ترش هم شیرین واسه همین جنسیتش برام نامعلومه🤣🤣🤣

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
سلام ی سوال دارم ازتون مادر شدن چ حسیه وقتی اولین بار میفهمید چ حسی دارین

من سر بارداریدخترم اولین بار که صدای قلبش شنیدم انگار دنیا و بهم دادن از اینکه یه موجود زنده تو وجودم بود 

و اولین بار وقتی دنیا اومد گذاشتن بغلم اصلا حس توصیف شدنی نیست خیلی لذت بخشه انشالله این حس رو همه منتظرا تجربه کنن

روز تخمک گزاری اقدام داشته باشید زودتر جواب می گیرید ، من خودم هر دو بارداری هام روز تخمک گزاری اقدا ...

چجوری روز تخمک گذاری رو بفهمم؟؟؟اخه یکی میگه هفت روز بعداز پریودی یکی میگه ده روز بعدش

چجوری روز تخمک گذاری رو بفهمم؟؟؟اخه یکی میگه هفت روز بعداز پریودی یکی میگه ده روز بعدش

من هر دو بار رفتم دکتر برام روز ۱۲بعد از اولین روز پریود سونو نوشت

و بعد هم گفت کی اقدام کنم ،این سری روز ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ بهم گفت اقدام کن 

با کیت تخمک گزاری هم میشه از داروخانه باید بگیری ولی من استفاده نکردم بلد نیستم