2777
2789
عنوان

واقعا کسی نیس ؟/ 😑

83 بازدید | 27 پست

واقعا یکی نیس بهم ختم ایت الله حق شناس و یادم بده ؟/

واقعااااا کسی نیس ؟

از دیروز در این مورد چند بار تاپیک زدم اخه 

خوب چی میشه یکی بهم توضیح بده 

بخدا ثواب داره 

من تو گوگل میزنم ولی متوجه نمیشم بخدا فقط دنبال کسی ام ک یادم بده ..

شمع تراپی انجام میدم برای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیارت عاشورا رو باید بخونی با صد لعن و صد سلام و یه سلامم داره ... کجاشو متوجه نمیشی بگم اخه کامل نو ...

میگه اول باید ۱۰۰ تا الله و اکبر بگی ؛ بعد یک بار سلام و یکبار لعن ؛( بعد میگه ک از اول زیارت عاشورا میخونیم تا صد لعن و .. ) از اینجا به بعدشو متوجه نمیشم اجی ..

شمع تراپی انجام میدم برای 

میگه اول باید ۱۰۰ تا الله و اکبر بگی ؛ بعد یک بار سلام و یکبار لعن ؛( بعد میگه ک از اول زیارت عاشورا ...

اول صد تا الله اکبر میگی عزیزم 

بعد میری زیارت عاشورا رو نگا میکنی یه جا داره تو متن اخراشه نوشته پس صد مرتبه میگی ... وقتی اون نوشته صد مرتبع رو دیدی ،،،،،بعدش لعن به شمر و ایناست وو سلام بر امام حسین و اولادش ... اون لعن و سلام هارو یه بار میخونی ... یادت باشه اون قسمت لعن و سلام فقط ..واضحه 

بعدش دو رکعت نماز میخونی هدیه به امام حسین 

بعدش باز صد مرتبه الله اکبر 

بعدش شروع میکنی زیارت عاشورا رو میخونی اون صد لعن وصد سلامشم میگی و اخرشم یه نماز دو رکعتی میخونی 

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ‏ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى‏ ذلِک، اَللّهُمَ‏ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى‏ جاهَدَتِ الْحُسَينَ، وَشايعَتْ وَبايعَتْ وَتابَعَتْ‏ عَلى‏ قَتْلِهِ، اَللَّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاً. 8

صد مرتبه می گویی : اَلسَّلامُ عَلَيک يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ، وَعَلَى الْأَرْواحِ الَّتى‏ حَلَّتْ بِفِنآئِک، عَلَيک مِنّى‏ سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيلُ وَالنَّهارُ، وَلا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى‏ لِزِيارَتِکمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَينِ، وَعَلى‏ عَلِىِّ بْنِ الْحُسَينِ، وَعَلى‏ اَوْلادِ الْحُسَينِ، وَعَلى‏ اَصْحابِ الْحُسَينِ. 9

عزیزم شرایط داره که خودت تو نت بخون میگن از چهار شنبه شزوع کنید و یه سری چیزا ..  من یه روز خوندم یه ساعتی وقت میبره ولی بعدش حس و حالت عالیه. خیلی دعام کن عزیزم برای یه مسئله ای که واقعاا خرده به بن بست یه جورایی یه حاجتی کع ذارم میخواستم بخونم زیارت عاشورا ولی تنبلی میکنم حالم خوب نیس دعا. کن خواهر