2777
2789
عنوان

کیا بعد از یه عشق عمیق دوباره عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4373 بازدید | 125 پست
مرسی عزیزم آخه عزیزم مشکل خودمم باید حداقل چندین ماه  بگذره بعد بتونم به کسی فکر کنم  ...

لازم نیستش که بهش فکر کنی

مثل ادمهای عادی فقط شرایط همو میگید

با هم حرف میزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دوست بودی و از ازدواج حرفی نبود اون موقعه خودشو نشون میداد

خیلی ادم مهربونیه همین ادمو گول میزنه حتی الان بعد ده سال زندگی ولی کافیه بگم پول بده یا برم بیرون میگم فقط باید سکوت کنم هیچی نخوام 

ولی خدا وکیلی کاری نبوده که براش انجام ندادم پدرم براش کار خوب پیدا کرد الان هم درس خوند هم پول جمع کرد و همه چی خرید منم نگاش میکنم که خودم خونه نشینم نامرد نمک نشناس 

خیلی ادم مهربونیه همین ادمو گول میزنه حتی الان بعد ده سال زندگی ولی کافیه بگم پول بده یا برم بیرون م ...

عزیزم گاهی اوقات باید تکلیف خیلی چیزها همون اول مشخص بشه و حد و حدودا مشخص بشه خیلی آدم ها لیاقت خوب بودن زیادی رو ندارن ولی چه میشه کرد باید ساخت و ذره ذره شما به عنوان یه زن پیشرفت کنید تا روحیتون بهتر بشه

این چون پدر بچم بود همو میدیدیم نشد ولی الان تصمیم گرفتم فراموش کنم

پدر بچه تون هست درست. طبق عادت همو میبینین. اما دیگه متعلق بهم نیستید.. جدا شدید. بنظرم زندگی جدیدی برای خودت رقم بزن. هر آدمی یکبار دنیا میاد وفرصت زندگی کردن داره.  خودتو لایق بهترینها بدون و دنبالش برو 

پدر بچه تون هست درست. طبق عادت همو میبینین. اما دیگه متعلق بهم نیستید.. جدا شدید. بنظرم زندگی جدیدی ...

آره عزیزم خودم هم به این نتیجه رسیدم ولی خوب گاهی اوقات با وسط،کشیدن گذشته منو به گذشته میبره 

الان ادمهای خوب خیلی کمیاب هستن دخترها که اکثرا دنبال پول ادم شک میکنه .

آقایون هم اکثرا دنبال هوس رانی خودشون هستند و به نظرم واقعا اون دسته از آقایونی که دنبال تنوع طلبی و .... هستن حقشون هیت که خانوما به دنبال پولشون باشن