2777
2789

خانما من امروز دکتر بودم طول سرویکسم ۲۹ بوده دکترم گفت برای زایمان طبیعی خوبه ولی من گفتم سزارین میخوام حالا که پولو دادم دودل شدم نمیدونم چیکار کنم☹

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

زایمان طبیعی خیلی بهتره ،زودم سرپا میشی 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاااا دودل نشو ... سزارین عالیه 

شما سزارین کردین؟

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
زایمان طبیعی خیلی بهتره ،زودم سرپا میشی 

شما طبیعی زایمان کردین؟

نه ... طبیعی بودم و مرگو جلو چشام دیدم ... الانم دنبال دکتر برای سزارینم.. شما کدوم شهری؟ 

قم

واقعا خیلی درد کشیدی بعدش چی راحت بودی؟

شما طبیعی زایمان کردین؟

من نه ولی یکی از خواهرام خیلی پشیمون بود بد درد هم بود 

برعکس اون خواهرم اولی طبیعی بودو حتی دوقلو هاشم طبیعی بودن 

رو دوتا زایمانش سریع خوب شد

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
قم واقعا خیلی درد کشیدی بعدش چی راحت بودی؟

اااا منم قمم😍😍

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من پیش شبیری سزارین شدم این یکی رو هم پیش خودش میرم واقعا عالی بود شما دکترت کیه؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
نه ... طبیعی بودم و مرگو جلو چشام دیدم ... الانم دنبال دکتر برای سزارینم.. شما کدوم شهری؟ 

جدی درد داره ،اخه گفتم خودمم در اینده طبیعی باشم 🥺🥺

بعدش زود سرپا شدم ولی ببخشید جلوم گشاد شده متاسفانه و عقبم هم پاره شد(معذرت) ... با هر بار دستشویی رفتنم میمردم و زنده میشدم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
من پیش شبیری سزارین شدم این یکی رو هم پیش خودش میرم واقعا عالی بود شما دکترت کیه؟

من پیش عزتی میرم.

شما اختیاری زایمان کردین؟