2777
2789
عنوان

جنسیت از روی سونوnt

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله عزیزم..منم اقدامم برای بچه ی دوم انشاالله همین‌ماه عزیز برای همه منتظرا😍

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 

الهی آمین 

من مشکل از همسرمه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

من هم رژیم پسر داشتم ولی ناخواسته دو روز قبل تخمک گذاری حامله شدم یعنی هیچی رعایت نشد...تو ان تی دکتر گفت وسط پاش صافه بهش میخوره دختر باشه و ضربان قلب ۱۴۷ بود فردا نوبت آنومالی دارم

من هم رژیم پسر داشتم ولی ناخواسته دو روز قبل تخمک گذاری حامله شدم یعنی هیچی رعایت نشد...تو ان تی دکت ...

اولین سونوضربان قلب چند بود چندهفته رفتین

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

واقعا از کجا متوجه شدین؟

نمیدونم تاچه حد درسته ولی روش من اینه جنین اگه سرش سمت چپ عکس باشه که میشه راست رحم پسره

واگه سمت راست عکس باشه وچپ رحم دختره

من سرپسرخودم وپسرخواهرشوهرم  وچندنفر دیگه که پسرشدعکس سونو شبیه عکس شمابود

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

پس چرا مال منو نتونست تشخیص بده🤔

پسر رو بگن قطعی میگن چون می بینن دختر رو نمیگن یا قطعی نمیگن چون حدس میزنن شاید پسره و  فعلا کوچولو باشه و معلوم نباشه میذارن برای هفته های بعد شما جز اون گروه آخر بودی