2777
2789
عنوان

جنسیت از روی سونوnt

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 65 پست

منم برای بچه ی دوم اقدام کردم دوساله که نشدم 

توروخدا برام دعا کنین خسته شدم از انتظار 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سونو ان تی به من گفت احتمالا پسره..درست تشخیص داد

واقعا به منم احتمال پسر داد اما دکترم میگه معلوم نیست

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

فک نکنم بشه حتی دکترا هم نمیتونن چرا بعضی جاها که دستگاه سونوشون خوبه بعد 13 هفته اونم احتمالی میگن ولی از روی عکس هر کی بگه دروغ والکیه یا میگه پسر یا میگه دختر بالاخره یکیش میشه بقیه هم فک میکنن وای این درست حدس زد

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
وقتی دکتر نگفته به احتمال قوی دخمل

چه ربطی داره اخه خدایی به من گفت دختر انومالی شد پسر 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
انشالله پسره منم ی دختر ۵ساله دارم دوس دارم بعدیم پسرشه ولی فعلا اقدام نیستم

وای اون روز خیلی خوشحال شدم اما حالا گلا نگرانم درسته یا نه

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
دختر اونجاش دیرتر تشکیل میشه. قطعی نگفتم.برا خودم و دوست همین شد

از قضا میگن بعضی پسرا دیر تر رشد میکنن واسه همین دختر  تشخیص داده میشه البته توی هفته ۱۲ میگن جنین عین همه و اونجا مشخص نیست بیشتر از حالات دیگه حدس میزنه دکتر مثل جمجمه یا ضربان که اکثرا هم غلط میشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍