اینقدر چیزای واجب تر هست تو زندگی که برای ما شرت خریدن جزچیزای ضروری محسوب نمیشه مجبوریم همون قبلیا رو قشنگ ضد عفونی کنیم با سرکه و اینچیزا که کم نیاریم ...۵۰کم هست واقعا؟ برای کسی که حقوقش ۳تومن باشه و ۲تا بچه و ۹۰۰اجاره و ..خرج خورد و خوراک و سرتو درد نیارم فقط بگم که همه دارا نیستن...ممکنه یکی حتی پول کرایه همنداشته باشه بخدا این اخنده سخنرانی میکرد میگفت دیگه همه پطشرفت کردن کسی نیست دیگه ماشین نداشته باشه کسی هم که نداره حداقل موتور رو داره ...اینقدر زورم گرفت که نگو گفتم نگاه خدا وکیلی ما کجاییم...ته بدبختا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصن عادت ندارم نو بخرم شاید چند سال یه بار بخرم شاید نه
عزیزم خب برا دل خودتم خوبه من یدفعه مثلا ۴ تا ست بر میدارم که عوض کنم نه اینکه دوسه ماهی یدونه بردارم
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...