2777
2789
عنوان

کم مونده بچه ی جاریمو تمومش کنم...

552 بازدید | 21 پست

ما یک هفته است که اومدیم شمال ویلای پدرشوهرم. چند روز پیش مادر شوهرم به من گفت که من بچه هارو (دوقلوی زیر یکسال دارم) نگه میدارم تو برو یکم خوش بگذرون.خلاصه با جاریم رفتیم یه دور زدیم. جاریم داشت خرید سوپری میکرد منو لپو خان (پسر جاریم) رفتیم تو یکی از این مغازه های اسباب بازی فروشی.(چون من عاشق اسباب بازی ام)

یکی از اسباب بازیارو برداشت گفت میشه اینو برام بخری هروقت که حواسم نبود سورپرایزم کنی؟   

منم ماچش کردم و از ایده اش استقبال کردم

حالا هر روز میگه کسی نمیخواد سورپرایزم کنه؟؟  و چند دقیقه چشماشو میبنده ب امید سورپرایز  

به نظرتون بخورمش یا زوده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی خواد بخوریش، علی الحساب سورپرایزشو بده دق دادی بچه رو که 😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان