2777
2789

گل ختمی رو باید بزاری تو قوری حسابی دم بکشه و لعاب پس بده

بعدش موهاتو باهاش بشوری

یه نرم کننده عالی برای مو 

کف خیلی کمی داره

میتونب اول با شامپو بچه بشوری

بعدش با لعاب ختمی

باید این لعاب چند دقیقه رو موهات بمونه

سعی کن غلیظ دمش کنی

یعنی مثلا برای یه پیمونه ختمی نصف فنجان آب جوش بریزی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل ختمی رو باید بزاری تو قوری حسابی دم بکشه و لعاب پس بده بعدش موهاتو باهاش بشوری یه نرم کننده عال ...

اگ با ختمی تنها بشورم موهام تمیز نمیشه چون ورزش میکنم و عرق میکنم برام مهمه بدونم

اگ با ختمی تنها بشورم موهام تمیز نمیشه چون ورزش میکنم و عرق میکنم برام مهمه بدونم

دقیق نمیدونم من خودم یه مدت که استفاده میکردم قبلش با شامپو بچه فیروز میشستم و بعد با ختمی

ببخشید من خیلی سوال میپرسما،ولی چقد طول کشید تا خوب شد اصن خوب شد

من حدود یکی دوماه استفاده کردم وزی موهام رفع شد

برای ریزش مو هم شامپو فیذوز دو ورقه قرص ال دی پودر کردم ریختم داخلش و باهاش موهامو میشورم خیلی خوب بود 

البته ریزش موی من بخاطر کرونا بود

من حدود یکی دوماه استفاده کردم وزی موهام رفع شد برای ریزش مو هم شامپو فیذوز دو ورقه قرص ال دی پودر ...

عع؟موهای من مدتهاست میریزه همشم استرسیه جدیدا رو اوردم ب طب سنتی ببینم خدا چی میخاد