2777
2789
عنوان

قلب مهربون همسرم😍

933 بازدید | 40 پست

سلام.

چندروزی بود مامانم حسابی سرماخورده بود هممون استرس داشتیم تا خداروشکر جواب تستش منفی شد.خودشم خیلی روحیه اش خراب بود.چون یه هفته هم بود همو ندیده بودیم و خیلی دلتنگ پسرم بود‌

همسرم برای تغییر روحیه مادرم ب پدرم پیشنهاد داد برای مامانم گوشی بخریم😍خلاصه دیروز مشارکتی بهش گوشی هدیه دادیم.اول گفت چرا خریدین و نمیخام ولی بعد که بهش یاد دادیم و تو واتساپ با خاله هام حرف زد خیلی روحیه اش عوض شد 😂دوتومن بابام گذاشت یکو ششصد ما.

اما همسرم ب پدرم گفت گوشی رو دو دویست خریدیم فقط ۲۰۰ ما دادیم که بابام نخواد پول سهم مارو بده.

آخه یه مدته همسرم بیکاره ماهم مستاجریم😑اما خداروزی رسونه

خواستم بگم دل بزرگ داشتن ب مال و دارایی زیاد نیس.شاید من جای همسرم بودم تو این اوضاع اقتصادی،همچین گذشتی نداشتم...

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کارِ خوبی❤ انشاءالله خدا به مالتون برکت بده🙏🌺

اصلا قبلش بهم نگفته بود اما همه نیتش تغییر روحیه مامانم بود.حتی یجوری وانمود کرد پیش مامانم که انگار بابام این پیشنهاد رو داده و اون فقط رفته خریده.خیلی تحت تاثیر رفتارش قرار گرفتم

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

چقدر خوووب😍

چه همسر خوووبی

هیشه اینقدر مهربونی یا نه؟

چه عجب یکی راجب خوبی های شوهرش گفت توی نی نی سایت😅

شنیدم با دعاهاتون خیلیا نتیجه گرفتن🌸میشه لطفا برای جابه جایی از این خونه برام دعا کنید بریم یه جای بهتر خیلی خیلییی ممنونتونم♥️🙏🏻

خدا به پولتون برکت بده انشالله😍😍😍😍😍

قدر شوهرت رو بدون  و براش یه رفیق باش

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

به نظر من خوبیای شوهرتو جایی نگو

چشم میخوره

تجربه داشتم که میگم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

خداااایی دمش گرم افرررررین به همسرت چه دل بزرگی داره 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام