2777
2789

البته به طور غیر مستقیم مثلا چه رفتارهایی از خودم نشون بدم که باعث بشه خانواده ام براش محترم و عزیز باشن 

پیشاپیش مرسی از کمکهاتون 🙏🌸

رازخانواده توپیش شوهرت نگو،خودت احترام بذاری بهشون اونم احترامشون رونگه میداره،ازاخلاقای بدشوهرت هم به خانواده خودت چیزی نگو

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خانواده ت احترام قائل باش و همچنین برای خانوادش،هرگز جلوش به خانوادت بی احترامی نکن یا اگر کاری کردن با همسرت درد دل نکن ،خودت باید احترامشونو حفظ کنی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

اولین درجه اینک خودتون ب خانواده تون احترام بذارید 

هیچ وقت مسائل و مشکلات خانواده تون رو پیش شوهرتون نگید 

ب خانواده شوهرتون احترام بذارید تا ایشونم یاد بگیره 

وقتی هم مهمون خانواده خودتون هستین با احترام با شوهرتون رفتار کنید ک اونم متقابلاً همین طور رفتار کنه

من بیشتر جوری رفتار میکنم که مثلا نشونش بدم خانوادم دوسش دارند‌ . مثلا میگم علی مامانم  گفت دلم برا علی تنگ شده براتون شام پختم پاشین بیایین. یا مثلا میگم علی نمیدونی مامانم چقدرررر پیش خاله ام ازت تعریف کرد. یا مثلا میگم علی نمیدونی دایی‌ هام چه جور داشتند از مودب بودنت حرف می‌زدند. یا مثلا میگم علی زن عموم‌  سر تو با عموم دعوا کرده که چرا علی انقدر آقاست  و هوای خانواده زنشو داره. هر رو ر کار خوبی که برا خانوادت انجام داد رو چنااااااان گنده کن بهش بگو که خودش ذوق مرگ شه. اینجوری روز به روز بهتر میشه!

قوووول دادم دختر خوبی باشم. به شوهرم گیر ندم  بخاطر خدا ساکت بمونم...من با اونا کاری ندارم نه که اونا خوبن! نه! برا اینکه من مستحق