2777
2789
عنوان

خرید و فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست
یعنی خارج شهر تو روستا؟ 

اره اما خیلی دور نیس حدود بیست دقیقه راهه با ماشین اما باغایی که بهشون رسیدن الان رو هفتصد هشتصد میلیونن و جای پیشرفت هم داره

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊
عزيزم طلا برج ٤ به بعد بالا ميره هدف اول سكه ١٥ ميليون تومانه يعني طلا گرمي ١٥٠٠ تقريبا الان ديگه ...

پدر شوهر من ميگه دارن تحريمارو برميدارن و طلا مياد رو ٧٠٠شايدم ٥٠٠

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما خیلی دور نیس حدود بیست دقیقه راهه با ماشین اما باغایی که بهشون رسیدن الان رو هفتصد هشتصد میل ...

خب شما اگه پولت جوره حتما بخر که زمین خیلی از طلا با ارزشتره

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
ملک هیچوقت ضرر نداره ملک بخر 

خودمم همین فکرو میکنم، میترسم طلامو نفروشم بعد شانس نداریم امریکا بیاد تحریما را برداره دیگه هیچی

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊
پدر شوهر من ميگه دارن تحريمارو برميدارن و طلا مياد رو ٧٠٠شايدم ٥٠٠

خودمم همین فکر اومد تو ذهنم گفتم بازم بیام اینجا نظر بپرسم

خودمم همین فکرو میکنم، میترسم طلامو نفروشم بعد شانس نداریم امریکا بیاد تحریما را برداره دیگه هیچی

ببین معاوضه هیچوقت ضرر توش نیست مخصوصا ملک و طلا و ماشین بهرحال همه باهم بالا و پایین میشن 

عزیزم مطمئنی؟  اگه مطمئنی تابخرم؟

اينستا داري؟

اگه داري يه پيج بهت معرفي ميكنم كه كارش تحليل طلاست

خيلي كارش خوبه

هر چي گفته تا الان درست بوده نزديك يك ساله دنبالش ميكنم

من طبق گفته اون الان گفتم

سكه كف قيمتش نه و ششصد هفتصده

كه بهتره توي محدوده ده تومن خريد كني چون ريسكش خيليه كه حتما به نه و ششصد هفتصد برسه

بعدشم برج ٤ صد در صد قيمتا صعودي ميشه و هدف اول سكه ١٥ ميليونيه

اگه بلند مدت هستي ميتوني بخري ولي اگه كوتاه مدتي بايد صبر كني تا به كف برسه يكم بالا بشه كه مطمعن بشي ديگه پايين نمياد اونوقت بخري

والا من خودم یکم تحقیق کردم میگن همه چیز بستگی به دلار داره، دلارم که اومده پایین یکم، طلا پارسال تا ...

من دلم ميخواد طلا بخرم نميدونم قراره چي بشه😭

اينستا داري؟ اگه داري يه پيج بهت معرفي ميكنم كه كارش تحليل طلاست خيلي كارش خوبه هر چي گفته تا الا ...

اینستا ندارم پاک کردم

نگفت کف قیمت طلا گرمی چنده؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
خودمم همین فکر اومد تو ذهنم گفتم بازم بیام اینجا نظر بپرسم

والا اون زماني كه سكه تمام ١٦بود بهمون گفت بفروشيد 

قراره بياد  پايين اومد رو ١٠

الانم ميگه قراره تحريم برداشته شه ميشه گرمي ٧٠٠/شايدم ٥٠٠

اينستا داري؟ اگه داري يه پيج بهت معرفي ميكنم كه كارش تحليل طلاست خيلي كارش خوبه هر چي گفته تا الا ...

عزیزم اگر امکان داره پیج رو به من معرفی کن من امروز طلا خریدم استرس گرفتم بیاد رو ۵۰۰بدبخت میشم😫😭😭

والا اون زماني كه سكه تمام ١٦بود بهمون گفت بفروشيد  قراره بياد  پايين اومد رو ١٠ ...

منم حس خودم اینه تحریما یکم برداشته میشن. البته به نظر خودم ملک بهتره. طلا هرچقدرم بره بالا به نظرم اندازه ملک نمیره اما بازم دو دلم که طلامو الان بفروشم یا چندماه دیگه

اره دارم ممنون ميشم بفرساي تا الان همش درست بوده؟

اخه احتمال توافق.ز ياده ها