2777
2789
عنوان

بچه ها حاملم

228 بازدید | 16 پست

شوهرم نیست هی صدا میاد چکار کنم نترسم 😭🤤بچم چیزیش نشه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس خب😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

Tvروشن کن بذار رورادیو گوش کن خودت چراغ روشن کن صلوات بفرس نترس در قفل کن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بخواب😐🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چراتنهای

رفته خونه ی دوستش گفتم نرو میترسم گفت قبلا نمیترسیدی. 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
بخواب😐🤣

صدا میاد خواهر واگرنه پسرم 4سالشه خوابه خرو پفی راه انداخته 

صدای چی میاد🤔ترس نداره یه قران وردار بزار کنارت و درو قفل کن بخواب برقم روشن بزار ترس نداره

داشتم با هندزفری قران گوش میدادم که صدا اومد از وقتی که حاملم ترسم زیاد شده

زنگ بزن بگوبیاد

میاد بدش غرغر میکنه هیچی زنش زنگ نمیزنه جز تو