2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بشین کنار خودم از مشکلات بگم بشینی گریه کنی بگی خدارو شکر

درود ب شرفت هموطن،مامانه منم وقتی یکی از درداش میگه میشینه دهن طرفو گل میگیره ک نگا دردای من بیشتره😑طرف تهش پیگه خدایا شکرتتتت😐

خدایااا تو حکمتت موندم  ملت مشکل دارن ما هم مشکل داریم  اینایی ک گفتی برا ما تفریحع  ...

مشکل رو که همه دارن 

اینا که مشکل نیس برام ولی خب همین الان دلم میخواست مامانم کنارم بودم اول از زمین و زمان گلایه میکردم بهش بعدم تخت می‌خوابیدم تو بغلش

مشکل رو که همه دارن  اینا که مشکل نیس برام ولی خب همین الان دلم میخواست مامانم کنارم بودم اول ...

برو خداروشکر کن شاید الان نباشه پیشت ولی بلاخره یروزی میبینیش صداشو میشنوی بغلش میکنی و اروم میشی 

ولی من چی بگم بجای اغوش گرم مادر باید سنگ قبر سردو بغل کنم دگ هیچ وخ نمیبینمش صداشم نمیشنوم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑😑هوف ☹️