2777
2789
عنوان

یاد بگیرید تباه ها....

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیکان وانت کرایه کنید،ما هارو هم سوار کنید پشت وانت. قول میدیم صدا گوسفند درنیاریم  آروم پی ...

بابا قمه کشیه مگه؟

یارو پشیمون میشه پا پس میکشه که 

واستا اول ما بریم مخ کنیم بعد واسه عروسی همه دعوت اونجا تا دلتون میخواد مخ بزنین 

حله؟

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
یه پیکان وانت کرایه کنید،ما هارو هم سوار کنید پشت وانت. قول میدیم صدا گوسفند درنیاریم  آروم پی ...

بخداااا

اقا اندرزگو رو من اول گفتم 

کار منو کساد نکنید

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
بابا قمه کشیه مگه؟ یارو پشیمون میشه پا پس میکشه که  واستا اول ما بریم مخ کنیم بعد واسه عروسی ...

عروسی لباس میخواد خواهر🥺ولی میتونیم اگه سوار وانت کردید بردید زودی مخ بزنیم خرج لباسامونم اونا بدن😂😂😂

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم  
بخداااا اقا اندرزگو رو من اول گفتم  کار منو کساد نکنید

نمیدونسم انقد حسودی🥺 برو ،برو یکیشو پیدا کن ولی مدیونی بعدش منو قالب دوستش نکنی.اگه نکنی،لوت میدم🙄

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم  
نمیدونسم انقد حسودی🥺 برو ،برو یکیشو پیدا کن ولی مدیونی بعدش منو قالب دوستش نکنی.اگه نکنی،لوت میدم🙄

اصلا تو همراه من بیا

سناریو میچینیم که مثلا دوتا دختریم که اومدیم از مزون نورا مانتو بخریم

اصلا هممم برا شوهر نیومدیم

حله؟

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
منم رو پاتون آروم اشک میریزم(بماند ک فین دماغمم شاید مالیده بشه🥺)

بییااااایییین همتوووون😭😭😭🤗🤗🤗

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎